• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #291444  autor: zuberos
 07 paź 2008, 00:00
Problem jest taki ze jak wrzucam film 3gp nie widac go na kom.Jeden mialem divx drugi normalny(3 gp).Troszke mnie to zadziwilo...moze znacie odpowiedz na ten problem?
 #291666  autor: wwwojtek
 08 paź 2008, 18:51
Ja mam podobny problem mianowicie pojawia się na komórce filmik zapisany w formacie 3gp ale po próbie odtworzenie pojawia sie komunikat "nieobsługiwane" :evil:

#321765  autor: Jaroo
 08 mar 2009, 16:16
Może troche odkopuje, ale wole odkopać, niż robić nowy.

Zirytowała mnie jedna, kolejna zresztą rzecz w tym lg... Ma taką tendencję, jakby się "upierał" na wrzucenie filmu. Próbowałem wrzucać dzisiaj filmik, krótki, jakieś 4 minuty i przy każdym możliwym formacie mp4 i 3gp, albo wyskakuje komunikat "Nieobsługiwane", albo jest sam dźwięk bez obrazu. Troche jest to wkurzające, bo chwile później inny filmik wszedł bez problemu. Nie wiem dlaczego upiera się na pewien filmik i po prostu nie chce go wpuścić... Jakieś rady?