• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #252928  autor: stz
 23 lut 2008, 14:55
Nie mogę przerzucić swojej książki telefonicznej z Microsoft Outlooka do telefonu. Instalowalem program z płytki, a także LG Phone Menager i niestety nie idzie. Problem tkwi w tym, że komputer jakby nie widział telefonu i nie ma z nim połączenia. Same pliki mogę przerzucać do telefonu za pomocą metody przeciągnij i opuść. Mam ponad 300 kontaktów i nie uśmiecha mi się teraz ich ręcznie przepisywać.

[ Dodano: 2008-02-23, 20:18 ]
Niestety musiałem kontakty oraz zadania po kolei skopiować z SE K800i. Trochę zajęło mi to czasu, bo nie szło na raz tylko kopiowalem pojedyncze kontakty. Ale przy okazji pojawił się inny problem. W żaden sposób nie mogę zmienić melodii dzwonka ani jej głośności. Mimo, że podzieliłem kontakty na grupy (do każdej grupy ustawiłem inny dzwonek), w ustawieniach profilu też ustawiłem dzwonki, to cały czas jest "dzwonek plus", który na dodatek jest bardzo cichy. Telefon został zakupiony tydzień temu w salonie Plusa. Czy mogę go wymienić na inny model? Czy jest to wina softu plusa? A może ja już się nie znam, ale miałem już różne telefony w swoim życiu i nigdy nie miałem problemów z synchronizacją z komputerem ani z ustawieniem dzwonka.