• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #248557  autor: Maziol
 30 sty 2008, 20:42
Witam Wszystkich !
Otrzymałem dzis własnie ww Komurke i Włozylem do niej moja stara karte sandiska 1gb i czy mogl by mi ktos teraz pomuc jak tworzyc nowe play listy w odtwarzaczu Mp3 tak zeby dzialaly mp3'ki z karty a nie zzz telefonu Bardzo prosze o pomoc ale to taka pomoc bardzo dokladna kroczek po kroczku bardzo prosze i mam jeszcze pytanie czy jezeli mam mp3 na karcie i chcem je wlonczyc to oczywiscie mi sie wlanczaja ale tak ze przykladowo wloncze jedna ona przeleci i koniec nie wskakuje na kolejna piosenke czy to da rade jakos zmienic bardoz prosze o odpowiedz i przepraszam za lamerskie pismo Czekam bo todla mnie wazne :)

#249067  autor: daniel
 03 lut 2008, 09:58
Bo musisz wejsc w odtwarzacz MP3 w folderze Multimedia, a nie w Dźwięki w folderze Moje dokumenty.... Mi wszystko dziala... ;)

Lights are blinding my eyes...
 #249111  autor: Karol_84
 03 lut 2008, 13:24
Maziol pisze:Witam Wszystkich !
Otrzymałem dzis własnie ww Komurke i Włozylem do niej moja stara karte sandiska 1gb i czy mogl by mi ktos teraz pomuc jak tworzyc nowe play listy w odtwarzaczu Mp3 tak zeby dzialaly mp3'ki z karty a nie zzz telefonu Bardzo prosze o pomoc ale to taka pomoc bardzo dokladna kroczek po kroczku bardzo prosze i mam jeszcze pytanie czy jezeli mam mp3 na karcie i chcem je wlonczyc to oczywiscie mi sie wlanczaja ale tak ze przykladowo wloncze jedna ona przeleci i koniec nie wskakuje na kolejna piosenke czy to da rade jakos zmienic bardoz prosze o odpowiedz i przepraszam za lamerskie pismo Czekam bo todla mnie wazne :)
mam dokladnie ten sam problem przejrzalem wszystkie funkcje i nic... i nie istotne skad otworze odtwarzacz mp3 czy z multimediow czy z guzika kierunkowego z boku i tak w odtwarzaczu widzi mp3 zapisane w pamieci wewnetrznej.. a tych z karty (pamieci zewnetrznej) nie widzi... no i to przelaczanie reczne po kazdym utworze ehh... da sie cos z tym wszystkim zrobic czy tak juz musi byc?! :/

[ Dodano: 2008-02-03, 18:45 ]
Juz wiem maziol... :D
Pliki mp3 nie moga byc popakowane w foldery...!! musza byc wrzucone bezposrednio luzem do folderu "MP3" ktory jest na karcie w folderze "sounds" jesli sa luzem widzi je zwykly odtwarzacz w telefonie... a skoro je widzi to i z przechodzeniem do nastepnego utwou nie ma problemu... ;)

#249279  autor: MarCjaho
 04 lut 2008, 09:24
Karol_84 pisze:no i to przelaczanie reczne po kazdym utworze ehh
Gdy odtwarzasz mp3 kliknij w opcje > ustaw powtarzanie > wszystkie pliki.

#249321  autor: Karol_84
 04 lut 2008, 15:35
MarCjaho pisze:
Karol_84 pisze:no i to przelaczanie reczne po kazdym utworze ehh
Gdy odtwarzasz mp3 kliknij w opcje > ustaw powtarzanie > wszystkie pliki.
heh dzieki ale jak juz wyzej pisalem juz to wiem... i w sumie wiedzialem od poczatku o tej funkcji... z tym ze jesli otworzysz mp3 bezposrednio z karty a nie przez odtwarzacz mp3 wtedy nie ma zadnych opcji odtwarzacza i kazdy utwor trzeba przelaczac na nastepny :P

#249333  autor: MarCjaho
 04 lut 2008, 17:28
Karol_84 pisze:z tym ze jesli otworzysz mp3 bezposrednio z karty a nie przez odtwarzacz mp3 wtedy nie ma zadnych opcji odtwarzacza i kazdy utwor trzeba przelaczac na nastepny :P
No i chyba po to jest odtwarzacz, co nie :?:

#249375  autor: Maziol
 04 lut 2008, 21:16
hehe Dziekowa :):) jakos zaczynam sie orientowac w tym lg :)

#249402  autor: Karol_84
 04 lut 2008, 23:19
MarCjaho pisze:
Karol_84 pisze:z tym ze jesli otworzysz mp3 bezposrednio z karty a nie przez odtwarzacz mp3 wtedy nie ma zadnych opcji odtwarzacza i kazdy utwor trzeba przelaczac na nastepny :P
No i chyba po to jest odtwarzacz, co nie :?:
heheh no po to jest tylko widac nie miales tego problemu co my... sprobuj wrzucic na karte utwory mp3 tylko nie luzem a w konkretnych folderach... i ciekawe co wtedy powiesz ;P bo utwory z karty ktore sa wrzucone na karte w folderach a nie pojedynczo sa niewidoczne dla odtwarzacza wlaczanego z multimedii lub bocznego klawisza "mp3" odtwarzacz w mp3 wogole ich nie widzi... a wlaczajac te kawalki bezposrednio z pamieci zewnetrznej... owszem wyglada to podobnie do odtwarzacza mp3 ale nie ma zadnych jego opcji i kazdy kawalek trzeba przelaczac recznie... sprwadz to ;P
pozdrawiam ;)