• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #242431  autor: rtoip10
 28 gru 2007, 12:22
Jestem zaniteresowany kupnem LG ku380 w Orange. Mam pare pytań:

1: Czy ten telefon ma Orange Menu a jeśli ma czy można go wyłączyć?
2: Czy wchodzi w skład zestawu karta pamięci?

Na stronie Orange pisze że w zestawie jest karta pamięci (512 mb), a w salonie mówią że nie ma. Czy tą karte dostaje się więc tylko jak sie kupuje przez Internet, czy w salonie firmowym też?

Dzięki za odp.

#242496  autor: Owen
 28 gru 2007, 17:11
1.Telefon ma Orange menu, dla mnie jest ono bardzo pomocne i ogólnie fajne, raczej nie da się go wyłączyć
2. w zestawie z telefonem jest karta pamięci 512 MB i jeszcze kabelek do kompa, słuchawki, ładowarka instrukcja obsługi
Pozdrawiam :)

#242518  autor: rtoip10
 28 gru 2007, 19:34
Dzięki za info ale mam jeszcze 1 pytanie. Czy telefon kupowałeś w salonie czy przez Orange.pl? Ja byłem w mojej okolicy w 2 salonachi w żadnym z nich nie było w zestawie karty...

#242574  autor: piterek1
 28 gru 2007, 23:49
Pewnie karta jest zainstalowana "fabrycznie" w nowym fonie i jak spojrzeć do pudełka to jej faktycznie nie ma w zestawie - taki sam tekst usłyszałem jak brałem swoją nokie 6300 a karta była

#242622  autor: Owen
 29 gru 2007, 12:27
Ja kupowałem w salonie i karta była w zestawie. Sprzedawcy czasami nie wiedzą nawet o czym mówią to dowodzi o ich niekompetencji, pewnie sprawdzili na pudełku gdzie pisze że w zestawie jest tylko telefon bateria ładowarka słuchawki i instrukcja, a do środka nie zaglądali a jest jeszcze karta pamięci i kabelek do kompa. Wiele razy mi się zdarzyło natknąć na niedoinformowanego pracownika salonu, ja Ci mówie, że karta jest w zestawie tylko na pudełku tego nie napisali.
Pozdrawiam.

[ Dodano: 2007-12-30, 13:07 ]
Musze się poprawić co do pytania czy można w tym telefonie wyłączyc Orange menu? Otóż Orange menu można wyłączyć :)