• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #241640  autor: radio82
 25 gru 2007, 02:32
Witam wszystkich!!!

Mam od dzisiaj LG KG800 i już na samym starcie pojawił sie problem iż nie można korzystać z aparatu ani z kamery :( Wydaje mi sie że wszystko chodzi ok. ale gdy najeżdżam w menu na camera i klikam OK telefon sie zawiesza, to samo ma miejsce podczas wyboru video camera :(

Dodam że telefon został sprowadzony z Angli, co znacznie utrudnia skorzystanie z gwarancji.

Co o tym sądzicie :?: Może to być wina softu :?:

Pozdrawiam i dziękuje za wszelkie odpowiedzi :smt006
Ostatnio zmieniony 25 gru 2007, 22:39 przez radio82, łącznie zmieniany 1 raz.

#241646  autor: Adams
 25 gru 2007, 10:35
radio82 pisze:Może to być wina softu :?:
podobnie twierdze ze wymiana softu moze pomoc...a jak nie to cos w układzie eletroniki moze byc nie tak oddac telefon do jakiegos servisu co naprawia i oni juz sie napewno dobrze zaoopiekuja telefonem ;) a naprawda nie powinna duzo kosztowac ;)

Obrazek

#241659  autor: radio82
 25 gru 2007, 11:31
No to jeśli była by wina oprogramowania to nie jest tak źle :D

A wie może ktoś gdzie w Gdyni lub w trójmieście jest serwis LG, chciałbym go oddać na gwarancji :!: Pytałem sie kiedyś w noki jak wygląda sytuacja z telefonami kupionymi na terenie Uni? Uzyskałem odpowiedz że nie ma problemu aby oddać je na gwarancji, trzeba jedynie posiadać dowód zakupu lub kartę sim zagranicznego operatora :)

Jestem ciekawy jak na to zaopatruje się LG :?:

#241664  autor: Adams
 25 gru 2007, 11:43
radio82 pisze:No to jeśli była by wina oprogramowania to nie jest tak źle :D

A wie może ktoś gdzie w Gdyni lub w trójmieście jest serwis LG, chciałbym go oddać na gwarancji :!: Pytałem sie kiedyś w noki jak wygląda sytuacja z telefonami kupionymi na terenie Uni? Uzyskałem odpowiedz że nie ma problemu aby oddać je na gwarancji, trzeba jedynie posiadać dowód zakupu lub kartę sim zagranicznego operatora :)

hmmm ja bym poszedl do jakiego salonu komorkowego i zapytal gdzie jest najblizszy servis LG :PPa jak nie to poprostu poszedl do komisu i zapytal czy przyjma ;)

Obrazek

#241667  autor: tomko111
 25 gru 2007, 11:56
radio82 pisze:No to jeśli była by wina oprogramowania to nie jest tak źle :D

Proponowałbym Ci zadzwonić na infolinię LG i zapytać, oto numer telefonu:
0 801 54 54 54

Szukałem w Twojej okolicy serwisu LG, ale niestety nie znalazłem. Najbliższy i jedyny znajduje się w Warszawie:

UL. LG ELECTRONICS 7 , MŁAWA, MAZOWIECKIE
Tel.. 0 801 54-54-54