• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #129960  autor: Przemek
 03 gru 2006, 22:30
Mam nadzieję, że na forum są jacyś użytkownicy tego telefonu.
Jest w dość przystępnej cenie i zastanawiam się nad jego ewentualnym kupnem :)
- jak długo trzyma bateria
- czy mechanizm łatwo uszkodzić czy jest raczej dobrze przygotowany
- jakość wyświetlacza
- jakość zdjęć na wyświetlaczu telefonu/komputerze choć to dla mnie w sumie małoważny detal
- jakieś inne wady/zalety

#139336  autor: fistach30
 05 sty 2007, 16:52
Posiadam w?a?nie ten telefon LG S5200. Jak dla mnie telefon jest bdb, moim zdaniem panowie z LG postarali si?. Wygl?dem o wiele ?adniejszy od Samsunga D500. Menu te? moim zdaniem jest lepsze. Bateria akurat w moim telefonie trzyma ok 2 dni, ale raczej zosta?a ?le sformatowana. Tak to telefonik poprostu super.
 #146337  autor: szkudnik
 27 sty 2007, 15:51
witam. mam lg s5100 i to zasadniczo to samo co 5200 tylko w innej obudowie. telefon posiada więcej wad niż zalet. bateria dobrze sformatowana do 3 dni wytrzymuje, dziwny słownik t9 bez możliwości poprawiania źle wpisanego słowa, brak możliwości prztypiania zdjęcia do kontaktu i moge tak wyliczać. zastanów się nim kupisz...

#148308  autor: Przemek
 31 sty 2007, 21:29
szkudnik pisze:zastanów się nim kupisz...
Kupilem juz dawno co innego ;) ale to co napisales (slownik t9) juz by mi wystarczylo zeby tego telefonu nie kupic. A jakies jeszcze wady no i zalety ?