• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #113819  autor: adamek1991
 14 paź 2006, 12:47
Może mi ktos powiedzieć od czego zależy możliwość pobierania dzwonków real music i true tone kiedyś z wapstera i działał normalnie po pewnym czasie gdy na LG wprowadzono juz real music to ani to ani tre tone nie dzialalo a przecież ten fon oddtwarza formaty w których sa zapisane te dzwonki. Wapster tlumaczyl sie ze tooprogramowanie jest uszkodzone, a przeciez kiedys moglem normalnie pobierac true ton. Natomiast w papli jest napisane ze LG C3300 moze pobierać real music wiec pobralem lecz po polączeniu sie z zakladka pisze ze adres est bledny w jambie takze pisze ze moge pobierac real music tylko nie wiem czy oplaca mi sie ryzykowac 10 zl jesli ma mi nie dzialac bo nie wiem czy to wina mojego telefonu czy wapstera czy papli. prosze o odpowiedz :)
 #114279  autor: Cubus1981
 16 paź 2006, 00:22
adamek1991 pisze:Może mi ktos powiedzieć od czego zależy możliwość pobierania dzwonków real music i true tone kiedyś z wapstera i działał normalnie po pewnym czasie gdy na LG wprowadzono juz real music to ani to ani tre tone nie dzialalo a przecież ten fon oddtwarza formaty w których sa zapisane te dzwonki. Wapster tlumaczyl sie ze tooprogramowanie jest uszkodzone, a przeciez kiedys moglem normalnie pobierac true ton. Natomiast w papli jest napisane ze LG C3300 moze pobierać real music wiec pobralem lecz po polączeniu sie z zakladka pisze ze adres est bledny w jambie takze pisze ze moge pobierac real music tylko nie wiem czy oplaca mi sie ryzykowac 10 zl jesli ma mi nie dzialac bo nie wiem czy to wina mojego telefonu czy wapstera czy papli. prosze o odpowiedz :)
Sądze że może być to wina twojego oprogramowania. Ja proponuje kupić sobie kabelek i do kumpla który ma pc udać sie po dzwonki. Bedzie o wiele taniej ;]

7663V5M: T8100, 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, XP Prof. ENG