Użytkownik
Ranga
Obserwator
Próbowałeś wejść w Moje Gry i Apikacje a potem w Moje aplikacje w multimediach i wszędzie to samo? Mi zostały raz 2kb miejsca ale wejść mogłem :/ Chyba pozostaje serwis?Chudy1523 pisze:ej ma problema i to duzego....wgrałem sobie gierki i zostało mi 8.5 kb miejsca...i chciałem skasowac girke i chce wejsc w aplikacje i pisze za mało pamieci i mnie wywala....co jest jak to moge naprawic...odrazu mowie nie mam nic na telefonie tylko seryjne rzeczy na karcie mam takie duperele...to jak to zrobić.?
Zanim coś napiszesz to przeczytaj dokładnie cały temat.Smolli pisze:elo wam:) mam mały el problemmo otóż wyczyściłem sobie pamięć w fonie ale oczywiscie zostały standardowe dzwonki i zdjęciea oraz dwie gry java ale kiedy sprawdzam stan pamięcie to jest napisane że mam inne 18mb....... wiec moje pytanie w związku z tym brzmi. Czy da rade sie tego jakoś pozbyc??? z góry thx
hehehe widac ze bawiłes sie z telefonemvorilhon pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie i kłaniam się nisko!!! Mam problem z lg ku 311: otóż udało mi się polikwidować fabryczne rzeczy: wszystkie dźwięki, tapety i gify, ale wytworzył mi się poważny problem: po wejściu na opcję budzika, na polecenie: dodaj (nowy alarm), fon mi sie wyłącza, ale tylko wtedy, reszta jest ok. Czy to ma związek z usunięciem tych danych fabrycznych? Czy da to sie naprawić bez ingerencji serwisu, bo tam prawdopodobnie "wyczyszczą" mi kieszeń? Proszę o pomoc... Jako "wkupne" daję sposób na blokadę klawiatury, nie mój zresztą: przyciski na obudowie można zablokować bardzo łatwo- wchodzisz w _menu_ -ustawienia- wciskasz piąteczkę czyli zabezpieczenia, dajesz blokada telefonu i klikasz natychmiast. Następnym krokiem jest wpisanie kodu który musisz wcisnąć żeby telefonik odblokować:) po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu on ci sie już sam blokuje. zewnętrzne klawisze tez;) jak ci sie uda za pierwszym razem to potem już będzie to bardzo prosta czynność.![]()
![]()
hehehe znam ten ból ale co chodzi troche rzecy mam w telefonie na tej karcie około 130 filmików i teledysków w formacie 3gp i mp4właśnie mam 1 gb i mi się pomalu konczy
też go używam.jak konwertuje niektóre filmiki z youtube'a to mimo że ustawiam rozdzielczosc 176*144,to większosc filmików moge ogladac na komórce w pelnym ekranie,ale częśc jest w takim kwadracie.Coś mżna poradzic na to?wlodi20 pisze:ja konwertuje sonbie te;ledyski i filmy nawet te pełnometrazowe jak shrek 3 w programie super2007 program duzo obcji co chodzi kowertowania ma i jest za free