• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
  • Strona 4 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

czy podoba ci sie telefon lg ku 311

tak
11
73%
nie
4
27%
nie wiem
Brak głosów
0%

#218716  autor: Chinook
 04 wrz 2007, 17:20
Jak tak sie tutaj orientujecie w tym modelu to moze pomozecie gdzie znajde softa do tego modelu bo zdjalem simlocka z niego byl w sieci PLAY i niestety soft sie rozsypal zero napisow nic. Trzeba sie w nim na slepo poruszac :cry: .

Wiem ze to mozna w komisie zrobic ale tam to wezma jak zyd za babke.

A telefonik jest super ale jak narazie to uzywanie go jest utrudnione :? .

Z gory dzieki za pomoc.

#218756  autor: MarCjaho
 04 wrz 2007, 18:46
Chyba mie uda ci się wgrac na niego softa samemu. Leć do serwisu :wink:

#218780  autor: Chudy1523
 04 wrz 2007, 19:54
ej ma problema i to duzego....wgrałem sobie gierki i zostało mi 8.5 kb miejsca...i chciałem skasowac girke i chce wejsc w aplikacje i pisze za mało pamieci i mnie wywala....co jest jak to moge naprawic...odrazu mowie nie mam nic na telefonie tylko seryjne rzeczy na karcie mam takie duperele...to jak to zrobić.?

#219089  autor: MarCjaho
 05 wrz 2007, 18:43
Chudy1523 pisze:ej ma problema i to duzego....wgrałem sobie gierki i zostało mi 8.5 kb miejsca...i chciałem skasowac girke i chce wejsc w aplikacje i pisze za mało pamieci i mnie wywala....co jest jak to moge naprawic...odrazu mowie nie mam nic na telefonie tylko seryjne rzeczy na karcie mam takie duperele...to jak to zrobić.?
Próbowałeś wejść w Moje Gry i Apikacje a potem w Moje aplikacje w multimediach i wszędzie to samo? Mi zostały raz 2kb miejsca ale wejść mogłem :/ Chyba pozostaje serwis? :?

#219130  autor: Chudy1523
 05 wrz 2007, 20:25
ojjjj....sam rozwiazłem problem....mośki...przywruciłem ustwienia domyslne..i przy okazji sformatowała mi sie pamiec fona...ale i tak wam dziekuje...hehe,ten telefon jest pełny pułapek

#219266  autor: wlodi20
 06 wrz 2007, 12:35
cochodzi o soft fonu zeby zmienić w nim to trzeba zdjac wyswietlacz rozkrecić go całego i dostać sie do procesora gdzie trzeba zewrzeć noznki w proceszoze a pozniej mozna wgrać soft .ale gdy ci soft by padł to wyswietlacz tak by wyglądał Obrazek i wtedy byś musiał podejśc do serwisu i zdobyc program Furious Gold Boxa ale powiem jedno to samemu w domu nie zrobisz a sprzet potrzebny do zmiany softu troche kosztuje i lepszym wyjsciem jest podejsc do serwisu tu podaje stronke gdzie mozesz sobie poczytać jak mozna pokombinować co chodzi o lg wesja programu jakom rzecz potrzebujesz do zmiany softu itp
na temat fonu i co trzeba do zmiany softu
a teraz co chodzi o gierki jak są problemy ze nie mozesz odpalicz to mozesz usunać jakomś gierke a co chodzi ten telefon poradził sobie nie którymi grami java o wielkości ponad 1mb a znalazłem kiedyś gierke o wielkości 2,5mb zawiesił sie i długoją wgrywał ale gierki około 1-1<5 chodzą bajka

[ Dodano: 2007-09-06, 12:41 ]
a tutaj stronka z softami do tego telefonu soft lgku311
trzeba sie zarejestrować
a tutaj są softy do telefonusoft zycze miłego kombinowania i przucia

cześć wszystkim maniakom :)

#219286  autor: Chudy1523
 06 wrz 2007, 14:31
ej no własnie jak zrobic zeby gry zapisaywały sie na pamieci zewnetrznej bo ja pamieci fona mam 700kb b nie moge usunąć seryjnych dzwonków...to jak zrobic zeby mi sie wczytytwały gry powyzej 1mb?

#219460  autor: wlodi20
 06 wrz 2007, 23:40
a co masz oproc gier na pamieci fonu zacznijmy od tego jak masz dzwonki jakieś albo obrazki ale nie seryjne to przenieś na karte pamieci ja wszystko trzymam na karcie pamieci a na fonie są tylko gry java i ja mam zawsze około 6mb wolnego to moge kombinowac z grami róznej wielkości :)

#219553  autor: Chudy1523
 07 wrz 2007, 15:35
ale ja mam jeszcze dzwonki seryjne z playa ktore zajmuja po 400 kb i nie moge ich usunąć....

#220247  autor: Smolli
 10 wrz 2007, 18:02
elo wam:) mam mały el problemmo otóż wyczyściłem sobie pamięć w fonie ale oczywiscie zostały standardowe dzwonki i zdjęciea oraz dwie gry java ale kiedy sprawdzam stan pamięcie to jest napisane że mam inne 18mb....... wiec moje pytanie w związku z tym brzmi. Czy da rade sie tego jakoś pozbyc??? z góry thx

Lajf is brutal end ful of zasadzkas end samtajms kopas w dupas:D

#220249  autor: MarCjaho
 10 wrz 2007, 18:14
Smolli pisze:elo wam:) mam mały el problemmo otóż wyczyściłem sobie pamięć w fonie ale oczywiscie zostały standardowe dzwonki i zdjęciea oraz dwie gry java ale kiedy sprawdzam stan pamięcie to jest napisane że mam inne 18mb....... wiec moje pytanie w związku z tym brzmi. Czy da rade sie tego jakoś pozbyc??? z góry thx
Zanim coś napiszesz to przeczytaj dokładnie cały temat. :roll: Tam jest wszystko napisane. Nie da się tego pozbyć.

#222730  autor: andyfmgd
 23 wrz 2007, 10:09
Czy do tego lg można włożyc karte micro sd 2 gb??Piszcie tu lub na pw

#222787  autor: wlodi20
 23 wrz 2007, 14:04
mi telefon poradził 2gb i jakoś chodził ale juz wczytywanie plików mu dłuzej zajmowalo niz na 1gb :)ale jakoś chodził ale moim zdaniem na telefon 1gb to ci spokojnie wystarczy na muze i inne głupoty :)

#222841  autor: vorilhon
 23 wrz 2007, 17:02
Witam wszystkich bardzo serdecznie i kłaniam się nisko!!! Mam problem z lg ku 311: otóż udało mi się polikwidować fabryczne rzeczy: wszystkie dźwięki, tapety i gify, ale wytworzył mi się poważny problem: po wejściu na opcję budzika, na polecenie: dodaj (nowy alarm), fon mi sie wyłącza, ale tylko wtedy, reszta jest ok. Czy to ma związek z usunięciem tych danych fabrycznych? Czy da to sie naprawić bez ingerencji serwisu, bo tam prawdopodobnie "wyczyszczą" mi kieszeń? Proszę o pomoc... Jako "wkupne" daję sposób na blokadę klawiatury, nie mój zresztą: przyciski na obudowie można zablokować bardzo łatwo- wchodzisz w _menu_ -ustawienia- wciskasz piąteczkę czyli zabezpieczenia, dajesz blokada telefonu i klikasz natychmiast. Następnym krokiem jest wpisanie kodu który musisz wcisnąć żeby telefonik odblokować:) po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu on ci sie już sam blokuje. zewnętrzne klawisze tez;) jak ci sie uda za pierwszym razem to potem już będzie to bardzo prosta czynność. :lol: :lol: :lol:

#222846  autor: andyfmgd
 23 wrz 2007, 17:11
wlodi20 pisze:mi telefon poradził 2gb i jakoś chodził ale juz wczytywanie plików mu dłuzej zajmowalo niz na 1gb :)ale jakoś chodził ale moim zdaniem na telefon 1gb to ci spokojnie wystarczy na muze i inne głupoty :)
właśnie mam 1 gb i mi się pomalu konczy :D

#222853  autor: wlodi20
 23 wrz 2007, 17:50
vorilhon pisze:Witam wszystkich bardzo serdecznie i kłaniam się nisko!!! Mam problem z lg ku 311: otóż udało mi się polikwidować fabryczne rzeczy: wszystkie dźwięki, tapety i gify, ale wytworzył mi się poważny problem: po wejściu na opcję budzika, na polecenie: dodaj (nowy alarm), fon mi sie wyłącza, ale tylko wtedy, reszta jest ok. Czy to ma związek z usunięciem tych danych fabrycznych? Czy da to sie naprawić bez ingerencji serwisu, bo tam prawdopodobnie "wyczyszczą" mi kieszeń? Proszę o pomoc... Jako "wkupne" daję sposób na blokadę klawiatury, nie mój zresztą: przyciski na obudowie można zablokować bardzo łatwo- wchodzisz w _menu_ -ustawienia- wciskasz piąteczkę czyli zabezpieczenia, dajesz blokada telefonu i klikasz natychmiast. Następnym krokiem jest wpisanie kodu który musisz wcisnąć żeby telefonik odblokować:) po wpisaniu kodu i zatwierdzeniu on ci sie już sam blokuje. zewnętrzne klawisze tez;) jak ci sie uda za pierwszym razem to potem już będzie to bardzo prosta czynność. :lol: :lol: :lol:
hehehe widac ze bawiłes sie z telefonem :) nio to fajnie ale co chodzi o ten problem sproboj zrobić restart ustawien niepowroci tych dzwonków a jak to nie da sie to podłoz jakiś pod funkcje budzika i moze wtedy coś sie uda i
mam małą prosbę jakim sposobem to zrobiłes usunołes obrazki i dzwonki z softu jakim sposobem to zrobiłeś jakich programów uzyłes itp

właśnie mam 1 gb i mi się pomalu konczy
hehehe znam ten ból ale co chodzi troche rzecy mam w telefonie na tej karcie około 130 filmików i teledysków w formacie 3gp i mp4
1900 dzwonków roznych
40 mp3
1000 obrazków ale jeszcze 150mb wolnego :)
hehehe jest coś wybierać :) jak ktoś znajomy sie pyta mamcoś fajnego ja odpowiadam ze mam le troche czasu mu to zajmnie przy ilosci takiej plików :D

#222859  autor: andyfmgd
 23 wrz 2007, 18:20
ja mam 12 filmów,134 mp3,41 inne :wink: i 230 obrazków.Piszesz ze masz mp4.Jakim programem konwertowales?bo mi mp4 nie chce czytac

#222865  autor: wlodi20
 23 wrz 2007, 18:52
ja konwertuje sonbie te;ledyski i filmy nawet te pełnometrazowe jak shrek 3 w programie super2007 program duzo obcji co chodzi kowertowania ma i jest za free :)

#222875  autor: vorilhon
 23 wrz 2007, 19:45
Do usunięcia użyłem aplikacji Moby lub Mobi Explorer- nie pamiętam, bo już ją wywaliłem...

#222880  autor: andyfmgd
 23 wrz 2007, 20:02
wlodi20 pisze:ja konwertuje sonbie te;ledyski i filmy nawet te pełnometrazowe jak shrek 3 w programie super2007 program duzo obcji co chodzi kowertowania ma i jest za free :)
też go używam.jak konwertuje niektóre filmiki z youtube'a to mimo że ustawiam rozdzielczosc 176*144,to większosc filmików moge ogladac na komórce w pelnym ekranie,ale częśc jest w takim kwadracie.Coś mżna poradzic na to?
  • Strona 4 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4