Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
PLUS GSM
Już kupiłbym LG niż Huawei'a.iaro pisze:Ja jednak bałbym się kupić LG...w sumie takie tanie to też nie są więc jak dla mnie to niema co sie pakować w coś tak niepewnego.
a ja bym się bała kupic nokięiaro pisze:Ja jednak bałbym się kupić LG...w sumie takie tanie to też nie są więc jak dla mnie to niema co sie pakować w coś tak niepewnego.
Pytanie do ciebie: w jakim przedziale czasowym miałaś te 20 modeli i czy to absolutnie wszystkie jakie w życiu użytkowałaś?Pytanie zadane z ciekawości...merigaw pisze:(a miałam ich ze 20 w uzytkowaniu.Były to modele różnych marek,bo ja po prostu mam bzika na tym punkcie i średnio używam tel ok pół roku.Lubię mieć dobry telefon,a że szybko mi się nudzą to wypróbowałam dużo.![]()
Masz bardzo drogie hobby.Nie wiem czy dobrze zrozumiałem,ale masz nie tylko jeden tel.w tej chwili.Zgadzam si e z tym,że traci się przy sprzedaży i to nie mało,czasem nawet połowę zapłaconej ceny.Myślę ,że masz też odpowiedni budżet domowy do takiego hobby;)merigaw pisze:Moja kariera z tel zaczęła sie gdzieś 6 lat temu i pierwszym moim tel była Motorola.Czarna ,duża ,ale niestety na nic innego nie było mnie stać.Potem to juz bylo z górki.Zamieniłam ją też na Motorolę,ale to już była ;acompli;.U nas wtedy nie do dostania,miała j,ang i dla mnie to było za trudne.Ale wymianiłam się z synem,też na motkę,ale z polskim jęz.Potem po kolei miałam;sagemy2,lg,kilka noki miedzy innymi 7390(super damski telefonik,dwa razy do niej wracałam),
SE,ale jak pokazało się coś nowego to ja już musiałam to mieć.Tak doszłam do obecnego LG ku990.Pojechałam po niego w Świeta Bożego Narodzenia(niektórzy z moich znajomych mówią ,że mnie trzeba leczyć)Chciałam jeszcze dodać,że ten ekran dotykowy jest super czuły,bo niektórzy narzekają.A tak wogóle to znów pojawiło się trochę nowych modeli,które trzeba by przetestować.Problem jest w tym,że gdy oddaję mój ;stary; tel najczęściej na nim tracę,dopłacając do nowego modelu-bo jest nowy.Tak na marginesie to dbam o swoje modele.Każdy ma pokrowiec,dużo dodatków do gruntownego przetestowania,a to tez kosztuje.Ale jak się ma takie chobby?Teraz trochę nie na temat,ale powiem wam,że nie wiecie nawet jaka to satysfakcja ,jak idziecie kupić nowy tel,a w salonie ,ewentualnie w komisie okazuje się,że wiecie o nim więcej niż ktoś z za lady,który zajmuje się sprzedażą.Pozdrawiam wszystkich maniaków
Polecam czytanie testów,to bardzo ciekawa lektura.
A ja w ciagu ostatnich paru miesiecy widzialem 5 Shine'ow ktore same z siebie wylaczyly sie w trakcie uzytkowania. 3 mialy wymieniona plyte glowna a 2 wgrany na nowo soft...michal224 pisze:a od wprowadzenia na rynek Shine to już w ogóle idzie zapomnieć, co to jest usterka w telefonach LG