Być może w tak szybkim tempie zniknął z oferty sklepu internetowego 

Można ustawić własne, sama sprawdziłam. Wybrałam z odtwarzacza muzyki jakiś pierwszy z brzegu utwór i dało się ustawić na dzwonek SMS. Problem w tym, że leciało tylko jakieś 5/10 sekund tej piosenki. No w każdym razie jakby ktoś chciał mieć jakiś króciutki, własny dźwięk, to jest taka możliwość.Xavi pisze:Sam odpowiem sobie na swoje wcześniejsze pytaniedzwonka sms nie można ustawić swojego tylko fabryczne
Ustawienia -> Telefon -> Autom. blok. klawiszy - tutaj możesz wyłączyć/włączyć autoblokadę. Natomiast co do czasu, to wiem, że gdzieś to było, bo przestawiałam raz. Poszukam zaraz.szyszunia098 pisze:tylko jest jeden minus- nie wiem jak ustawić czas blokady klawiatury?
kiedy jest włączona automatyczna blokada w ciągu 3 sek włącza się, no a dla starszej osoby to dość uciążliwe...
Poradzicie coś?
1. Zaraz znajdę. A co do odblokowania, to klikasz Odblokuj i potem Tak (gdy klawiatura jest odblokowana, to te klawisze są jako Idź do i Plus.plXavi pisze:Dwa pytanka: jaki jest najkrótszy czas do ustawienia blokady klawiatury i jak się odblokowuje?
Druga sprawa czy jest w nim opcja powiększenia czcionki bo w wielu LG była dla kontaktów i menu chyba?