• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#450732  autor: Trojanek
 03 sty 2011, 23:58
Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu, czy flash odtwarza wszystkie filmy na stronach, np. megavideo.com?

#453052  autor: kowcio
 14 sty 2011, 20:53
Telefonik fajny. Ale bateria koszmarna. Jak mało się uzywa, to max 3 dni. A jak dużo, to już czasami nie dociągnie do wieczora.. Po co tu dali Wifi, GPS i inne bajery, jak bateria uniemożliwia korzystanie z tego. Wygląd pierwsza klasa, podobnie wykonanie. Ekran również.
Bardzo ładnie odtwarza muzykę i robi zdjęcia, ale ma drobne błedy w sofcie... Gdyby to poprawić i dać baterię 1500 mAh zamiast marnych 900, to byłoby... Nieźle? Chyba tak.

#453069  autor: user_delete13
 14 sty 2011, 21:16
kowcio pisze:WunD3r, bo Lg ma chorą politykę dawania baterii do telefonów
Z tym się nie zgodzę. Jak osoba prowadząca stronę odnośnie tej tematyki tak może pisać nt. tego modelu nie posiadając go fizycznie. Baterie robią dobre ale po roku użytkowania tracą na swoich właściwościach do 30 % to tyle z mojej strony. I to nie dotyczy tylko LG ale i innych marek, szpanują się i podniecają żywotnością baterii nie wymieniając że powyłączali połowę funkcji voltohlejnych z baterii. Żałosne
Ostatnio zmieniony 15 sty 2011, 10:06 przez user_delete13, łącznie zmieniany 1 raz.

#453075  autor: kowcio
 14 sty 2011, 21:21
razin, ale o co Ci chodzi? Co ja złego napisałem? LG Mini wytrzymuje mi 3 dni przy minimalnym użytkowaniu, a przy intensywnym od rana do wieczora. Więc nie nazwałbym to dobrą baterią...... Przy takim ekranie i takiej gamie funkcji bateria powinna mieć pojemność minimum 1500 mAh, jak np. Samsung Wave ma..

#453159  autor: user_delete13
 15 sty 2011, 10:04
kowcio, bez urazy to nie do Ciebie.