- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
hm nie chce sie połaczyc ja zawsze robiłem tak ustalałem którye wejscie bedzie na podłoczenie kabla od telefonu aby komuter wiedział gdzie zawsze jest i pozniej zawsze właczam na początku program lg sync manger i pozniej program menadzer telefonu i nigdy nie było problemu ze sie nie połaczył
cześć wszystkim maniakom 

Dobra, dzięki wszystkim... już działa, ale przedtem nie chciało się połączyć.... Jeszcze raz dzięki
:*
[ Dodano: 2007-07-28, 11:33 ]
Jeszcze wczoraj połączyło mi, i zdołałam wrzucić jedna piosenke i mi odłączyło.... i teraz znowu nie moge łączyć... Dlaczego mi się to pierdzieli?? Ale lipa...
[/color

[ Dodano: 2007-07-28, 11:33 ]
Jeszcze wczoraj połączyło mi, i zdołałam wrzucić jedna piosenke i mi odłączyło.... i teraz znowu nie moge łączyć... Dlaczego mi się to pierdzieli?? Ale lipa...

GOsia
co chodzi odzwiek narastający jest to mankament ale jest wyjscie jest ustawienie dzwonka bardzo głosnego jak masz jakis fajny utworek a ci sie podoba sciągnij mp3gain i ustaw sobie głosnosć około 110db to nawet przy narastajaczym dziewnku od poczatku bedzie go słychac 
windows vista jak papier do d@@y

windows vista jak papier do d@@y

cześć wszystkim maniakom 

co chodzi o jave to ona instaluje sie na pamieci telefonu a nie na karcie pamieci ja na karcie mam około 50gierek a gram tylko w 7gierek
i co chodzi nie ma takiej opcji zeby rozpakowana gre z karty pamieci grac.
a dla forumowiczów przekazuje jeden fajny trick bardzo fajny co chodzi o teledysk który mozna ustawic jako dzwonek i wczasie dzwonienia puszczany na małym wyswietlaczu jest teledysk :)hehe poleczam ten trick

a dla forumowiczów przekazuje jeden fajny trick bardzo fajny co chodzi o teledysk który mozna ustawic jako dzwonek i wczasie dzwonienia puszczany na małym wyswietlaczu jest teledysk :)hehe poleczam ten trick

cześć wszystkim maniakom 

Mam pewien problem :/
Otóż mam Simplusa. Od niedawna jest nowa promocja
za 10zł jest 50MB(!)
Problem w tym że po wykupieniu tego pakietu, płacę dalej z głównego konta :/ a to 50MB jest nietknięte :/
Ściągnąłem konfiguracje ze strony plusa dla mms i gprs dla modelu KG225 (niestety nie ma dla ku311, a ktos w jakims temacie pisal ze z tego modelu podchodzi...)
Moje pytanie brzmi, co zrobić że by w koncu korzystac z tych przedpłaconych 50mb :/ Jak na razie za samo włączanie miniopery zapłaciłem sobie 4 zł (po 6 próbach połączenia pisze połączenie nie moze byc zrealizowane czy cos takiego)
Czy ma ktoś pomysł jak mi pomoc? Co skonfigurowac zeby nie ciągnęło mi kasy z konta
POMOCY!
Otóż mam Simplusa. Od niedawna jest nowa promocja
za 10zł jest 50MB(!)
Problem w tym że po wykupieniu tego pakietu, płacę dalej z głównego konta :/ a to 50MB jest nietknięte :/
Ściągnąłem konfiguracje ze strony plusa dla mms i gprs dla modelu KG225 (niestety nie ma dla ku311, a ktos w jakims temacie pisal ze z tego modelu podchodzi...)
Moje pytanie brzmi, co zrobić że by w koncu korzystac z tych przedpłaconych 50mb :/ Jak na razie za samo włączanie miniopery zapłaciłem sobie 4 zł (po 6 próbach połączenia pisze połączenie nie moze byc zrealizowane czy cos takiego)
Czy ma ktoś pomysł jak mi pomoc? Co skonfigurowac zeby nie ciągnęło mi kasy z konta

POMOCY!

Hej,
Mam ten fonik od kilku dni i mam pewne pytanie, na które instrukcja mi nie odpowiedziała. Co oznacza ikona z literą R u góry wyświetlacza??
Aha, i jeszcze jedna, komure mam z play i czasami wieczorem (np teraz) nie mam zasięgu albo zasięg jest bardzo mały, w dzień praktycznie bez przerwy jest na full, a teraz mam 1 kreske.
Mam ten fonik od kilku dni i mam pewne pytanie, na które instrukcja mi nie odpowiedziała. Co oznacza ikona z literą R u góry wyświetlacza??
Aha, i jeszcze jedna, komure mam z play i czasami wieczorem (np teraz) nie mam zasięgu albo zasięg jest bardzo mały, w dzień praktycznie bez przerwy jest na full, a teraz mam 1 kreske.
Zauwazylem, ze czasami telefon "gubi" zdjecia. Mam ustawione zapisywanie na pamięć zewnętrzną i robię kilka fotek, potem czasami podczas przeglądania brakuje jakiejś. Można to jakoś zmienić?
I druga sprawa - można wyłączyć klawisze pod zewnętrznym wyświetlaczem? Czasem w kieszeni sam włącza się odtwarzacz, szkoda na to baterii.
I druga sprawa - można wyłączyć klawisze pod zewnętrznym wyświetlaczem? Czasem w kieszeni sam włącza się odtwarzacz, szkoda na to baterii.