- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
ale KU800 ma nowy typ baterii.. nie formatuje się baterii, tylko trzyma się go naładowanego, każde rozładowanie do zera zmniejsza pojemnośćbaterii. chcociąz po tygodniu - dwóch jak rozładujecie to wam będzie trzymać ok. 6 dni razem z użytkowaniem. Ja tak mam. POLECAM!
LG KU800 Chocolate!
Szyndel, u mnie jest podobnie. Ostatnio ładowałam telefon całą noc [wiem, że po pewnym czasie, jak telefon jest już naładowany to automatycznie odcina się zasilanie] po czym po całkowitym nieużywaniu go a następnie po napisaniu 3 smsów i porozmawianiu przez dwie minuty pod wieczór stan baterii wynosił: 1 kreska...szyndel pisze:u mnie bateria trzymała 1 dzień ..przy 2 godzinnym słuchaniu muzyki, godzinnym zmienianiem ustawień i z 30 min gry java.. mam włączone oszczędzanie energii i podświetlenie na 40%..teraz wyłączyłem UMTS i postaram się go nie dotykać i zobaczymy ile wytrzyma
Fakt faktm, nie mam ustawionego podświetlenia na 40% ponieważ nic nie widzę na wyświetlczu, ale UMTS owszem, nie gram, nie słucham muzyki... I nie działa mi podświetlenie w klawiaturze więc tym bardziej bateria TEORETYCZNIE powinna działać dłużej

'Prawie' nie robi prawie żadnej różnicy.
Mi telefon średnio trzymał 2-3 dni przy średnim użytkowaniu,ale po dzisiejszym dniu jestem w szoku
Telefon w pełni naładowany odłączyłem od ładowarki o 17. Praktycznie w ogóle nie używałem telefonu (1 sms, 2 minuty rozmowy). W tej chwili mamy godzinę 22:20 a na baterii pozostała mi jedna kreska
Nie wiem co jest grane,ale jak tak teraz ma być to go oddaje do serwisu

Ja juz spotkalem KU800 ktory byl w naprawie i odnowila sie usterka taka ze trzymal 5-6 godzin od pelnego naladowania...
Jak dla mnie to ten telefon niesie z soba jakies fatum 

Jak było dobrze to było dobrze, ale jak zaczęło się pieprzyć to wszystko na raz
LG poprostu wypuściło na rynek "lewe" modele i tak to teraz wygląda, że 90% osób mających ten telefon ma z nim problemy... Już nigdy nie wezme nic LG. Mam nagrywarke DVD tej nieszczęsnej firmy i po miesiącu okazało się, że LG wypuściło na rynek wadliwe modele i rzeczywiście po miesiącu nagrywarka nadawała się do wymiany
W LG zdecydowanie preferują ilość niż jakość

LG poprostu wypuściło na rynek "lewe" modele i tak to teraz wygląda, że 90% osób mających ten telefon ma z nim problemy... Już nigdy nie wezme nic LG. Mam nagrywarke DVD tej nieszczęsnej firmy i po miesiącu okazało się, że LG wypuściło na rynek wadliwe modele i rzeczywiście po miesiącu nagrywarka nadawała się do wymiany

Tak to jest z Multimedialnymi telefonami. Dają max baterię 1000mAh do telefonu więc nie ma się co dziwić;)
Mitsubishi Trium Mars >>> Nokia 1600>>> Siemens CX65>>> LG KG800>>> SE K510i>>> SE W880i + 1 GB>>> Nokia N73>>> Samsung S5230 AVILA