• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#247303  autor: Yearman
 24 sty 2008, 13:30
Swietny telefon szczegolnie wyglad, przyzwoity aparat i parametry, szkoda tylko ze ma tyle mankamentow jak brak mozliwosci przypisania mp3 jako dzwiek sms. Nie najlepsze rozwiaznie nawigacji za pomoca scrolla, slaba bateria i cieche odtwarzanie mp3 tez nie zaliczymy do zalet.

#247529  autor: trin
 25 sty 2008, 13:40
Czy tylko mój telefon wydaje irytujące "dzyń" przy rozsuwaniu? I do tego jeszcze dźwięki przy pisaniu na klawiaturze... Da się tego jakoś pozbyć? x.X

#247564  autor: MarCjaho
 25 sty 2008, 16:22
trin pisze:Da się tego jakoś pozbyć?
Tak, powinna być taka opcja w edycji profilu. ;)

#247576  autor: silas
 25 sty 2008, 17:39
Mam pytanie. Czy na tym telefonie jest możliwość oglądania filmów na pełnym ekranie? Drugie pytanie to czy można przewijać filmy?

#247665  autor: MarCjaho
 26 sty 2008, 11:10
silas pisze:Czy na tym telefonie jest możliwość oglądania filmów na pełnym ekranie?
Tak, jest taka opcja.
Drugie pytanie to czy można przewijać filmy?
Tak, można przewijać filmy.

#248359  autor: Balcer8
 29 sty 2008, 18:49
Blagam pomorzcie!!! jak wylaczyc ten beznadziejny dzwiek gdy sie wysowa klapka?? i jak zmienic dzwiek smsa i polaczenia?? Gdzie to jest na Boga??

#248470  autor: dexter
 30 sty 2008, 12:30
Dzwiek slidera wylaczasz razem z dzwiekiem klawiszy :D

#248484  autor: Yearman
 30 sty 2008, 14:22
Balcer8 pisze:Blagam pomorzcie!!! jak wylaczyc ten beznadziejny dzwiek gdy sie wysowa klapka?? i jak zmienic dzwiek smsa i polaczenia?? Gdzie to jest na Boga??
w ustawieniach profilu

#248534  autor: s0-Vicky
 30 sty 2008, 19:07
Kuba :P pisze: 3 - ładne robi fotki ?? (mogłby ktos zucic ze 2 ??)
http://www.gsmonline.pl/portal/phonetes ... elefonu,LG,
W powyższym linku masz test tego telefonu i bodajże na 2 albo 3 stronie dostępne są zdjęcia zrobione tym telefonem.

Z tego co zdążyłem się zorientować, to zmiana dzwonka wiadomości jest dostępna w edycji profilu "Ogólnego". Ale jak to jest naprawdę będę wiedział dopiero w Pt bo wtedy kurier przywiezie mi ten telefon.
Balcer8 pisze:jak wylaczyc ten beznadziejny dzwiek gdy sie wysowa klapka??
Profile -> Ogólny -> Dopasuj -> Dźwięk otwarcia -> Wył/lub inny do wyboru.
Balcer8 pisze:jak zmienic dzwiek smsa i polaczenia??
Profile -> Ogólny -> Dopasuj -> Dźwięk dzwonka
Dzwonek wiadomości tak samo, tylko "Dźwięk wiadomości" - do wyboru są tylko 4 podstawowe, nie ma możliwości wstawienia swojego dźwięku.

#249944  autor: Rollmopz
 07 lut 2008, 19:31
MarCjaho pisze:
silas pisze:Czy na tym telefonie jest możliwość oglądania filmów na pełnym ekranie?
Tak, jest taka opcja.

Jak to zrobić, szukałem ale jakos nieskutecznie chyba ?

#249949  autor: s0-Vicky
 07 lut 2008, 19:36
Dołączam się do pytania poprzednika - jak to zrobić?

#249954  autor: MarCjaho
 07 lut 2008, 19:47
s0-Vicky pisze:Dołączam się do pytania poprzednika - jak to zrobić?
Gdy odtwarzasz film kliknij Opcje > Widok Panoramiczny ;) Powinno być coś takiego.

#249962  autor: Rollmopz
 07 lut 2008, 20:11
nie mam czegos takiego.

#249965  autor: MarCjaho
 07 lut 2008, 20:13
Rollmopz pisze:nie mam czegos takiego.
No to wielki minus dla tego telefonu. W moim(dużo skromniejszym) telefonie jest taka opcja. ;) Przepraszam za wprowadzenie w błąd :oops:

#249976  autor: s0-Vicky
 07 lut 2008, 20:51
Czyli kolejny mit został rozwiany. A umie mi ktoś powiedzieć jak to jest z fotkami w tym telefonie? Co wrzucę jakąś wymiarową fotkę to wyświetla się jedna wielka "pikselowa" plama. Nic nie widać. A zdjęcia (w tej samej rozdzielczości) zrobione aparatem w telefonie już pokazują ładnie te zdjęcia. Zdjęcia w niewymiarowej rozdzielczości też pokazują się normalnie. :|

Pozdrawiam, Michał ;)
 #250132  autor: gucio_zabrze
 08 lut 2008, 15:26
Szczęśliwych posiadaczów telefonu proszę o informację na temat zoomu cyfrowego. W moim telefonku działa tylko zoom dwukrotny na kamerze, na aparacie nie dziala w ogóle. Wg instrukcju powinien być, i działać na przyciskach z boku telefonu. Nie wiem czy to wina mojego telefonu, czy ustawień, które może blokują zoom czy po prostu te telefony nie mają zoomu.

Proszę o informacje.

Marek
 #250140  autor: s0-Vicky
 08 lut 2008, 15:59
gucio_zabrze pisze:Szczęśliwych posiadaczów telefonu proszę o informację na temat zoomu cyfrowego. W moim telefonku działa tylko zoom dwukrotny na kamerze, na aparacie nie dziala w ogóle. Wg instrukcju powinien być, i działać na przyciskach z boku telefonu. Nie wiem czy to wina mojego telefonu, czy ustawień, które może blokują zoom czy po prostu te telefony nie mają zoomu.

Proszę o informacje.

Marek
Trzeba zmniejszyć rozdzielczość zdjęcia, żeby dostępny był zoom.

Pozdrawiam, Michał ;)

#250229  autor: Karol_84
 08 lut 2008, 23:28
Rollmopz pisze:
MarCjaho pisze:
Tak, jest taka opcja.

Jak to zrobić, szukałem ale jakos nieskutecznie chyba ?

hmm na pelnym ekranie z tego co wiem nie da sie... mozna troche powiekszyc... podczas odtwarzania filmu... należy wcisnąć pause wtedy wyswietla się opcje... a w nich trzeba wybrać "dopasuj do szerokości" obraz bedzie wiekszy lecz jego jakosc sporo sie pogorszy...
pozdro

#250903  autor: ewela
 12 lut 2008, 21:34
Ja mam lg shine od 3 dni a już mnie wyprowadził z równowagi kilka razy , nie będę się rozpisywać ale jeśli ktoś chce się porządnie wk*** to niech kupi sobie ten telefon i niech spróbuje w nim zmienić dzwonek albo ściągnąć mp3 z kompa a na koniec niech zadzwoni do obsługi klienta żeby usłyszeć że jego nowiutki shine ma pi*** oprogramowanie !!! Ja tak zrobiłam i mimo jego ładnego wyglądu nie mogę już na niego patrzeć.

[ Komentarz dodany przez: aga: 2008-02-12, 22:05 ]
wymoderowano niecenzuralne słowa
Ostatnio zmieniony 12 lut 2008, 22:04 przez ewela, łącznie zmieniany 1 raz.

#250912  autor: s0-Vicky
 12 lut 2008, 22:35
Trzeba było najpierw zaczerpnąć informacji o tym co można a czego nie można.

Pozdrawiam, Michał ;)