• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #857570  autor: erweider
 21 mar 2016, 19:26
Kupiłem ostatnio telefon LG K10 K420n LTE, ale ma on średnią baterie jedyne 2300mah. Chciałbym się doradzić czy można do niego włożyć baterie np od LG G3 ma ona 3000mah wiec znacznie wydłuży pracę telefonu. Czy po wymianie bateria będzie ładowana do końca, jak to wygląda w praktyce?
 #872365  autor: amigo007
 19 cze 2016, 03:01
Poza tym ponoć bateria w LG K10 mimo "niby tylko" 2300 mah trzyma spokojnie dzień intensywnego używania. Ja dopiero może to sprawdzę, tak czytałem. Sory że odkopuję, nie chcę zakładać nowego tematu. Mam możliwość kupna prawie nowego tego smartfona za 440zł. Warto go brać? Mam negatywne odczucia do tej marki, mój stary telefon LG KU 250 miał kłopoty z mikrofonem. Rozmówca słyszał urywane słowa. Natomiast w komentarzach wyczytałem, że w K10 jest słaba jakość dźwięku podczas rozmowy. To jak z tym jest? Warto brać prawie nówkę z maja za 440zł?