• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #752120  autor: DragoN XTR
 27 wrz 2014, 20:17
Witam serdecznie!
Mam konkretne pytanie. Jak rozpoznać podróbkę G2? Są jakieś funkcje których na bank nie będzie posiadał fake? Może ktoś z was osobiście spotkał się z takim 'wynalazkiem'?
Pozdrawiam!

#752269  autor: xxjanosik
 28 wrz 2014, 13:59
Nie ma podróbek G2 raczej. Jeżeli chodzi ci o te G2 z chin z allegro (z singapuru itd itp) to są odnawiane modele które się szybko psują.

iPhone 15 Pro Max 256 GB Tytan Black - main
Motorola ROKR E1 White + Kingston 1GB - second.
iPhone 12 128GB - rezerwa
Apple <3

#752352  autor: DragoN XTR
 28 wrz 2014, 18:17
Dziękuję bardzo za odzew xxjanosik!!!
Hmmm... W takim razie sprawa wygląda dziwnie ponieważ kupiłem telefon po podejrzanie niskiej cenie w serwisie allegro i na moje pytanie czy telefon pochodzi z tzw. refurbishingu dostałem odpowiedź, że nie, są to fabrycznie nowe telefony. Jednak poza ceną podejrzane było to, że zgodnie z opisem aukcji telefon dostane w opakowaniu zastępczym co tym bardziej wskazywałoby na to, że jest on odnowiony. Istnieją jakieś sposoby by rozpoznać taki telefon? Gwarancja będzie wystawiona na 24 miesiące, a produkty pochodzące z refurbishingu posiadają z reguły roczną gwarancje. Chcę w razie czego skorzystać z możliwości zwrócenia takiego towaru lub przy ewentualnej pomocy innych osób które zakupiły ten telefon ukrócić karierę nieuczciwemu sprzedawcy.