• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #743575  autor: newhannah
 25 sie 2014, 22:03
Planuję kupno L90 przez Allegro, wiem, że w maju telefony z Orange były "czyste" bez żadnych aplikacji itd. Czy ktoś z Was kupował w ostatnim czasie (miesiąc temu lub mniej) telefon w Orange i mógłby mi odpowiedzieć, czy był na nim simlock/branding?

Najwięcej aukcji oferuje telefony z Orange, jednak widziałam również z Plusa i Play, jak jest tam z brandem?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi :)

#743603  autor: Anthrax
 25 sie 2014, 23:07
Witaj!
Co prawda ostatnio bliska mi osoba kupowała u Pomarańczowych inny telefon od LG, konkretniej L65, nie mniej, próba przetestowania go na karcie T-mobile zakończyła się fiaskiem. Co to oznacza, dobrze wiesz :)
Śmieszna sieć, która trzymaniem simlocków kompromituje się wśród nie tyle konkurencji co obecnych i potencjalnych klientów

[ Dodano: 2014-08-26, 10:05 ]
newhannah, dowiedziałem się też, że jeśli kupujesz w Orange telefon i przenosisz jednocześnie numer to istnieje możliwość bezpłatnego zdjęcia blokady SIM-LOCK, aczkolwiek sprawdź sobie to jeszcze :)