• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #535609  autor: bercik14
 18 lut 2012, 11:46
Witam, mam problem w moim LG Cookie KP500.Gdy probuje wyszukac strone, nagle przerywa i pisze "Polaczenie nie powiodlo sie" , gdy wchodze na operze mini pisze i wpisuje adres przy ladowaniu wyswietla okienko i pisze "Proba nawiazania polaczenia nie powiodla sie. Moglo to byc spowodowane nieprawidlowa konfiguracja sieci. Prosze przejsc do Narzedzia > Pomoc > Wprowadzenie i przeprowadzic test polaczenia. (error: 3.0.10:80/)"

Jak wejde w to pisze mi by wejsc na strone opery aby uzyskac dalsze instrukcje a tam nic nie pisze. Prosze o pomoc.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 lut 2012, 12:33 przez bercik14, łącznie zmieniany 1 raz.

#535616  autor: Forest150
 18 lut 2012, 11:59
Wprowadź ponownie ustawienia wap przez stronkę operatora a w operze w ustawieniach wybierz profil połączania lub pakiet danych (nie wiem dokładnie) wap i powinno wszystko śmigać :roll:

#535622  autor: bercik14
 18 lut 2012, 12:30
Nie smiga:/ Resetuje wszystko i nic a takiej opcji w operze nie ma w wap sa profile mialem 2 i zmienilem ale nic nie pomoglo.

#535636  autor: Forest150
 18 lut 2012, 14:09
Na pewno w przeglądarce (tej od producenta) masz dobrze profil ustawiony (lub pakiet danych) i masz ustawioną stronę domowa operatora? Jeżeli tak to już nie wiem co mogło się stać. Wiem że kiedyś też miałem problem z operą w moim starym ku990 ale zainstalowałem aktualną konfigurację "pokopałem" trochę w ustawieniach opery i był git majonez ;-)

#535707  autor: bercik14
 18 lut 2012, 21:07
Telefon mam dopiero tydzien i jeszcze mms nie pisalem, a co do profili telefon kupilem uzywany a w profilach byl tylko profil z heya a ja mam siec w orange://, wiec nie wiem co mam zrobic probowalem jakos sprobowac zalozyc swoj wlasny profil ale mi nie wychodzi:/