Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Co do imienia to i tak i nie. Tak to jeżeli napiszesz je po kropce, ale to jest oczywiste. Rozumiem, że pytasz o imię z wielkiej litery napisane przy pomocy T9. Tutaj jest porażka na maksa. Nie da się, trzeba wpisać, np. G a później dopisać rzegorz. Co gorsza dostałem odpowiedź z biura LG, że nie można dopisywać słów jeżeli nie ma go w bazie. Niby jedno udało mi się, ale nie było w ogóle takiej kombinacji w spisie. Jeżeli już jakieś są w bazie, ale nadal nie ma tego co chcemy to nie dopiszemy nowego. No i niestety nie można wysłać mmsa do większej grupy osób niż jednaAtlan pisze:A ja mam pytanie do Was odnośnie wysyłania smsów, bo tutaj się naczytałem niezbyt dobrych rzeczy, a jest to ważna informacja dla mnie:
Czy to prawda, że korzystając z T9 i pisząc słowo "piłka" rzeczywiście skróci nam smsa do 70 znaków? Nie da się nigdzie ustawić, żeby był tryb uproszczony i T9 napisał "piłka" ale wysłał "pilka"? W Nokii tak właśnie się dzieje i jest to dla mnie wielka zaleta. Może ktoś sprawdzić, czy nie ma nigdzie jakiegoś uproszczonego trybu, albo Alfabetu GSM czy coś takiego?
No i jeszcze pytanie, czy to prawda, że nie da się w środku smsa napisać np. imienia z wielkiej litery?
Mógłby ktoś sprawdzić te rzeczy?