• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #471214  autor: good_weed
 17 kwie 2011, 20:56
Witam. Dostałem w/w telefon od ciotki pracującej w holandii. Telefon jest nowy z tym że ciotka nie wiedziała chyba o istnieniu simlock'a i kupiła go w sieci Hi PrePay. Znalazłem w internecie "łatwy" sposób na złamanie simlock po przez wpisanie kodu 29458#*9701# lecz on mi nie pomógł, wykonałem bardzo wiele prób bez rezultatu, za każdym razem napis Insert right SIM card. Telefon działał na kacie z Hi lecz po wykonaniu tych wielu moich prób teraz nawet na tej karcie wyskakuje ten napis (podejrzewam zablokowanie karty). Wiecie może jaka polska sieć odpali w tym telefonie, puki co wiem że play i orange nie da rady, i czy wiecie jak można ściągnąć z tego telefonu simlock?
Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 21:19 przez good_weed, łącznie zmieniany 1 raz.

#471223  autor: user_delete13
 17 kwie 2011, 21:37
Jeżeli 10 krotnie wpiszesz zły kod NCK to prędzej się zesrasz niż go odblokujesz gdyż wtedy serwis się kłania. Są rzekome darmowe możliwości zdjęcia simlocka które są według mnie bzdurą niż prawdą.

#471236  autor: good_weed
 17 kwie 2011, 22:20
Czyli sugerujesz że pozostaje mi się tylko zesrać? Lipa trochę.. Podbije do jakiegoś komisu, może coś wyczarują...

#471364  autor: user_delete13
 18 kwie 2011, 19:38
good_weed pisze:Czyli sugerujesz że pozostaje mi się tylko zesrać?
Przepraszam brzydko to zabrzmiało ale tak. Jedynie komis wita.