• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #462050  autor: krzych84_2005
 26 lut 2011, 16:58
Witam.
Jak w temacie, czy ktoś już próbował zainstalować mapy (program) na tym telefonie?
Coś co nie będzie się łączyło z netem w trakcie nawigowania.
Program który pokieruje nas do celu....

Był SE C510 i Wiele Innych....
Jest GD 880 Mini :)

#462083  autor: user_delete13
 26 lut 2011, 19:53
Witam,

Ze znanych płatnych licencjonowanych programów polecam http://www.naviexpert.pl/czy-to-dziala- ... em/lg.html

Lub Google Maps za darmo (Patrz na samym dole info dt. wymiany danych)

Reszta scrackowana przez trole chwalące się mam nawigacje za free to gówno.

Każda aplikacja łączy się poprzez GPS/A-GPS/GPRS która wymaga potwierdzenia wymiany danych co wiąże się z opłatą za transmisje danych. Nie spotkałem się z takową aplikacją która by poprzez WiFi trzymała połączenie w każdym miejscu lub miała możliwość łączenia się poprzez WiFi.

Warto zapoznać się z kosztami za transmisje GPRS

http://www.naviexpert.pl/pomoc/koszty-gprs.html

#462091  autor: vinc
 26 lut 2011, 20:55
krzych84_2005 pisze:Coś co nie będzie się łączyło z netem w trakcie nawigowania.
Program który pokieruje nas do celu....
Niestety nie ma takiego, który jest godny uwagi. W przypadku gd880 mini musisz pogodzić się z zakupem pakietu internetowego plus ewentualnie koszta programu - pamiętaj, że takie programy nie ciągną za wiele z sieci :)

Obrazek

#462445  autor: jacek2k
 28 lut 2011, 19:17
Oj nie prawda. Wpisz w wyszukiwarke "We-Travel0.9.12" Nawigacja java off-line. Mapa jest na karcie pamieci. Kiedys testowałem ja na Samsungu i nawet dzialala. Oczywiscie nie spodziewaj sie cudow :roll:

#463048  autor: krzych84_2005
 03 mar 2011, 17:52
Dzięki jacek2k. Właśnie czegoś takiego potrzebowałem.
Czytałem o tej nawigacji i wydaje się OK.
Niedługo ściągnę i sprawdzę jak działa:)

Był SE C510 i Wiele Innych....
Jest GD 880 Mini :)