mam problem taki jak w temacie. zepsuły mi się oryginalne słuchawki. nie chciałbym kupować nowych bo są słabe dźwiękowo, a mam lepsze tylko na mini jacka. chciałem zapytać czy istnieje adapter (przejściówka) z micro usb na mini jack? przymierzałem jedną taką w sklepie ale nie chciała działać wiecie może dlaczego? od jakiego modelu podpasować aby to wszystko grało? od motoroli v8 będzie dobre? naa allegro znalazłem adaptery ale w żadnym nie ma napisanego mojego modelu. proszę poradźcie coś, bądź jak macie adapter działający do gd510 to proszę podać namiary, bądź jak go samemu wykonać. wtyk ze starych słuchawek jest sprawny więc jeśli wiecie, lub próbowaliście zrobić sami taką przejściówkę to się pochwalcie i poradźcie

dziękuje
P.s. jeśli nic się z tym nie da zrobić to poradźcie jakieś dobre słuchawki do tego modelu bo te oryginalne się nnie nadają. Dziękuje za pomoc
Ericsson t10s --> Sagem MY3052 -->Motorola C350 --> Siemens CT70 --> Sagem MY400X --> Sagem MY501C --> Sony Ericsson D750i --> Sony Ericsson J210i --> Motorola SLVR L7 THE BEST