• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #386933  autor: p_wicio
 11 lut 2010, 10:44
mam pytanko robilem aktualizacje programem lg i na 83% zawiesil sie i wyskoczyl komunikat obraku lacznosci pomiedzy kompem a telefonem. Odlaczylem telefon wyjalem baterie podlaczylem go spowrotem i powtazalem aktualizacje w trybie awaryjnym ale dochodzi do 78% i robi sie to samo po odlaczeniu od kabla na telefonie widnieje tylko napis "please wait..." i tyle dalej nic sie nie dzieje. Mam pytanie czy mozna cos samemu zrobic z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi
Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, 22:43 przez p_wicio, łącznie zmieniany 1 raz.

#386955  autor: Rumcyk27
 11 lut 2010, 11:41
Hej To i tak daleko zaszedłeś, bo u mnie stawało przy 25%. Chciałem zmienić soft na wersję 14 bo obecnie mam 10a, wiesz może jak zrobić to za pomocą innego programu??(korzystałem z programu zamieszczonego na stronie producenta)

#387065  autor: p_wicio
 11 lut 2010, 19:35
daj sobie spokoj dzisiaj zawiozlem do serwisu i okazalo sie ze musza wgrac sowt i cos powalilo sie z sumami kontrolnymi i ta zabawa bedzie mnie kosztowac 80 zl, ja wlasnie tez uwalilem tym programem ze strony producenta