• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #384791  autor: Kasiorek
 02 lut 2010, 10:48
Wczoraj kupiłam telefon - prade. Wszystko działało i było ok, tyle, że telefon był rozładowany więc podłączyłam go pod ładowarke. No i ładował się całą noc. Rano patrze, ze niby wszystko gra do momentu w którym się zgasił. Już więcej nie mogłam go ani odblokować ani nic bo klawisze nie reagują (te boczne). Jak go natomiast uruchomie jeszcze raz to telefon wylacza wcisniecie klawisza blokady. Kolega poradzil mi ''factory reset'' no i faktycznie pomoglo - na raz. A raczej jedno klikniecie. Po resecie wszystko dzialalo do momentu w ktorym nie zablokowalam/odblokowalam sama telefonu, wysza/weszla do odtwarzacza mp3 badz wlaczyla/wylaczyla aparat. Nie mam zielonego pojecia co z tym zrobic ;p

#384802  autor: killuminati
 02 lut 2010, 11:25
Moja siostra tak miała. Po wyciągnięciu akumulatora i ponownym włożeniu już było ok.

#384807  autor: Kasiorek
 02 lut 2010, 11:32
robilam tak.. w sensie nie dalo sie go w ogole wylaczyc w inny sposob.. teraz wyjelam i poczekam chwile i dopiero wlacze, moze to cos pomoze..

#384905  autor: vinc
 02 lut 2010, 19:42
Ewidentna wina softu i w tym przypadku niezbędna jest aktualiuzacja/ponowne wgranie oprogramowania.

Obrazek