• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #367699  autor: lll
 02 lis 2009, 19:25
Z moim telefonem cos dziwnego sie ostatnio dzieje. Znika mi kasa z konta, ale...
tylko po wyłączeniu telefonu np. miałem 15zł i tylko na chwilke wyłączyłem telefon i po włączeniu zostało mi ok 50gr i tak kilka razy było
nie jest to napewno wina sieci ponieważ zmieniłem karte i to samo robi. Doszedłem do wniosku że cos z telefonem a nie z kartą też po tym że jak wyjełem starą karte i włożyłem nową, to właśnie pobrało mi kase z nowej chociaż dopiero co ją włożyłem.
Jak myślicie Co to może być? Miał już ktoś coś takiego? Co można zrobić w takim przypadku?
Proszę o jak najszybszą odpowiedź!
Ostatnio zmieniony 03 lis 2009, 22:29 przez lll, łącznie zmieniany 1 raz.

#369827  autor: Mike85
 14 lis 2009, 20:03
tez niestety mialem taki problem z tym modelem, aczkolwiek tam kasa znikala przy wlaczonym telefonie...
mialem ten telefon 6x w serwisie z roznych powodow, z czego 2x wlasnie z powodu znikania kasy...
w serwisie nie stwierdzili zadnych bledow i mi go oddali...
natomiast w plusie na infolinii dowiedzialem sie, ze moj telefon generowal co sekunde smsy na jakis zagraniczny nr...
podejrzewam, ze albo to byl jakis wirus podlapany przy instalacji jakiegos softu, albo jakis bug w oprogramowaniu, ktorego nawet w serwisie nie wykryli...
koniec koncow, pozbylem sie tego telefonu korzystajac z tego ze 6x byl w serwisie, bo sprawial problemow wiecej niz kiedys siemens a50.. a w plusie na szczescie uznali ma reklamacje, bo ubylo mi przez to 90zl z konta lacznie.. :(

pozdrawiam i powodzenia zycze

#369868  autor: lll
 14 lis 2009, 21:08
jak dzwoniłem co BOK-u to powiedzieli mi że wysyłam bardzo dużo smsów a tak nie było.
ale rozwiązałem problem, po prostu zmieniłem soft i już mi nic nie pobiera

#369895  autor: Mike85
 14 lis 2009, 22:44
ja mialem najnowszy.. :twisted:
i moim zdaniem reklamuj ta strate u opa