• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #360218  autor: animag18
 17 wrz 2009, 18:53
witam.posiadam telefon lg kf 600 i wczoraj mi spadl... dzialac dziala ale jak sie go wezmie w rece lub porusza to albo sie wiesza albo wylacza i czesto wyjac i wlozyc baterie bo nie zaskoczy tak przynajmniej jest obecnie.bylem w serwisie to powiedizeli ze oni nie wiedza o co chodzi.. prosze o pomoc czy da sie naprawic i gdzie i jaki moze byc mniej wiecej powod.mi sie wydaje ze cos w srodku sie ''rusza'' i przy ruszaniu telefonem to powoduje jego wylaczanie..z gory dzieki
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2009, 19:35 przez animag18, łącznie zmieniany 1 raz.

#360266  autor: orson_dzi
 17 wrz 2009, 21:30
Jak to nie wiedzą o co chodzi?
Trzeba rozkręcić i zobaczyć. Może coś się odlutowało, poluzowało albo całkiem odpadło i stąd problemu.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#360309  autor: animag18
 18 wrz 2009, 04:48
no tak mi powiedzieli,ze nie wiedza na poczatku mysleli ze to tasma ale potem stwierdziili ze jednak nie i dodali ze telefony lg sa ''klejone'' w srodku i nic sie nie da zrobic

#360312  autor: vinc
 18 wrz 2009, 07:43
To omijaj szerokim łukiem taki "serwis"... Zapewne tp zwykły komis z napisem serwis. Oddaj telefon do prawdziwego serwisu LG. Co jest powodem ciężko stwierdzić po takim upadku, nie widząc wnętrzności telefonu.

Obrazek