• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #311488  autor: furus91
 19 sty 2009, 08:04
Witam :D Mam problem z zainstalowaniem aplikacji BluetoothRC na telefonie LG KS360 pojawia się komunikat "Nie można zainstalować pakietu BluetoothRC, ponieważ upoważnienie javax.microedition.io.connector.bluetooth.client jest niedostępne na tym urządzeniu. -58 Aby uzyskać dalsze informacje skontaktuj się z operatorem." Co zrobić z tym fantem aby dało się zainstalować? Posiadam plik .jad oraz .jar. :D Bardzo mi zależy na tej aplikacji :P Telefon jest kupiony w media i posiada standardowy soft. :)
 #332783  autor: rjachow
 02 maja 2009, 00:29
Mam ten sam problem, a dla mnie obsługa kompa przez bluetooth to niestety rzecz ważna.. :(

Przy instalacji po stronie telefonu => brak upoważnienia javax.microedition.io.Connector.bluetooth.client na tym urządzeniu..

Każą skontaktować się z operatorem.. Cóż, dzwoniłem do Plusa ale powiedzieli, że operatorzy nie mają tu nic do gadania, więc spróbuję w LG. Prosiłbym jednakże o jakieś podpowiedzi i sugestie :roll: co to może być? Brak biblioteki Javy (klasy)? Da się jakoś to dograć..? Dla mnie bez sensu jest wypuszczanie na rynek telefonu z bluetooth i obsługą Javy bez odpowiednich klas, bo żadne softy z potrzebą klasy klienckiej nie będą działały :?

Pomocy please.. :smt010