• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #330168  autor: kemas_1987
 19 kwie 2009, 09:40
Witam mam takki problem że muszę wymienić obudowę w swoim lg ku385 ale znalezienie obudowy do tego modelu graniczy z cudem łatwiej znaleźć obudowę do bardzo podobnego modelu ku380 (telefony są w zasadzie identyczne) ale za nim to zrobię potrzebuję waszej opinii czy obudowa na pewno będzie pasowała zgóry dziękuje za pomoc.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, 10:16 przez kemas_1987, łącznie zmieniany 1 raz.

TrzyKa

#330207  autor: hettman
 19 kwie 2009, 16:35
porownalem w 2 bazach te telefony (telepolis i gsmarena)i wychodzi na to ze maja te same wagi, rozmiary,baterie wiec powinno dac rade ale... na gsm arena jest opisane ze 380 ma wyswietlacz1,76 cala a 385 1,9 cala i teraz nie wiem czy to tylko blad czy tak jest ale ja obstawiam na blad i jezeli ta obudowa nie jest extremalnie droga to bym zaryzykowal(cos mi sie wydaje ze u380 byl robiony dla vodafona i jest tam pare roznic kosmetycznych ale ogolnie to telefony blizniacze)