• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #326204  autor: what
 29 mar 2009, 00:13
Witam, mam następujący problem: Telefon nie widzi w żaden sposób plików mp3 na karcie, próbowałem już formatowania (z pod software'u telefonu jak i z pod windows) ale to nie pomogło. Raz tylko jak wszedłem do Moje pliki -> Karta pamięci widziałem wszystkie foldery i pliki, które to zresztą za chwilę znikneły. Nie wiem może robię coś nie tak i pliki mp3 trzeba umieścić w specjalnym folderze? (Próbowałem w sounds który powstaje po formatowaniu, jak i tworzyłem foldery mp3 i music :O). Ponadto telefon nie widzi wszystkich folderów tylko niektóre. Karta jest na 100% sprawna bo działa w innym telefonie, sprawdzałem też inną kartę, i również to samo. Telefon zachowuje się tak od nowości (czyli od dziś :O). Karty miały rozmiar 1gb.

#326222  autor: kowcio
 29 mar 2009, 10:26
what, no to z tego co napisałeś wniosek jest jeden- uszkodzony telefon. Albo czytnik, albo soft. Musisz przejść się do serwisu na gwarancję go oddać, ponieważ samemu nic nie zdziałasz...

#326253  autor: what
 29 mar 2009, 14:00
To jakaś porażka jest z tymi LG, tego dostałem wczoraj za Chocolate który zepsuł się już tyle razy że nie było miejsca w karcie gwar, eh :|