• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #296764  autor: tyna6
 09 lis 2008, 20:24
Co mam zrobi kiedy ściągam gry i je instaluje to nagle wyskakuje brak midletu. :( Prosz o odpowiedź i z góry dziękuję.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2008, 07:50 przez tyna6, łącznie zmieniany 1 raz.

#296766  autor: kowcio
 09 lis 2008, 20:34
Na ten telefon tak nie wgrasz gry. Musisz ją pobrać z internetu przez telefon, przez WAP. Jeśli masz na dysku na kompie plik z grą, załaduj go na serwer www.laduj.pl i pobierz go później za pomocą telefonu.

#313978  autor: ekdar
 29 sty 2009, 15:20
Moj temat wyladowal w koszu wiec spytam tu bo odpowiedzi nadal nie widze. ten komunikat wyskakuje podczas sciagania jak tez napisalem i autor tego tematu chyba tez z wapu czy internetu na telefon nie z kompa. jesli ktos jednak moglby mi pomoc to bylbym wdzieczny... probowalem sciagnac gg miniopere i inne drobne aplikacje czy gry. zawsze to samo :nie mozna znalezc MIDlet pod tym adresem URL.-1.

[ Dodano: 2009-02-03, 17:34 ]
i nikt mi nie pomogl... dzisiaj oddalem telefon na gwarancje... zobaczymy. . . wedlug mnie zrabane jest oprogramowanie...

ekdar

#323020  autor: luckylajla
 15 mar 2009, 01:42
Witam.
mam taki problem z pobraną grą (i gg mi też nie idzie) mam sim'a w orange pobrałem grę, wszystko ładnie pięknie, sms przyszedł z zakładką, załadowałem, pojawiło się instalowanie, gierka sie zainstalowała w folderze pobrane, a jak próbuje włączyć grę to tylko pokazuje się strzałka zwrócona w lewo i kropeczki.... i tyle.
Nie wiem co mam zrobić... Proszę o pomoc...

Z góry dzięka za pomoc