• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#298646  autor: wtd
 19 lis 2008, 19:37
Moja siostra też ma ten telefon i jakoś nie mam problemu z usłyszeniem togo co do mnie mówi.

#298709  autor: Chudy1523
 19 lis 2008, 22:28
Według mnie ten telefon jest SŁABY.i racja slider ma luzy....trzymałem 2 w ręce...jeden 1 dniowy...drugi tygodniowy...obydwa to samo...natomiast przesłona aparatu jest średnia...nie jest najgorsza,bo nie odsuwa się samoczynnie tak oo...ale fakt wkładając do kieszenie można ją otworzyć...jeżeli chodzi o te nieszczęsne płyty główne...te same plotki chodziły o KU990...

http://toppgear.cba.pl/Forum/

#298878  autor: wtd
 20 lis 2008, 22:27
To chyba bawiłeś się jakimś mocno wyeksploatowanym egzemplarzem, KC550 mojej siostry na sliderze nie ma żadnyhc luzów (nie ma tego co mnie denerwowało np. w SE W910i że przy wciskaniu d-pada na otwartym telefonie cała góra chodzi razem z nim). A zasłonka na aparat? Nie wiem a jakich spodniach może się otworzyć, jak ja się nim bawiłem to raczej denerwowała mnie, ale z zupełnie odwrotnego powodu a mianowicie że trzyma tak mocno że otworzenie jedną ręką jest b.trudne. Imo to dobry telefon za te pieniądze o ile komuś zależy na aparacie. Jeżeli zdjęcia czy filmy (720x480!) nie są priorytetem to znajdzie się kilka ciekawszych fonów, choćby do bólu już ograna, ale wciąż b.dobra jak na swoją cenę E51.

#299015  autor: carson1928
 21 lis 2008, 22:32
Aaa... witam witam! :) Wlasnie niedawno kupilem KC550 polecam w 100% :D. piekne zdjecia ale cza sie troche nafatygowac (albo prostrzy sposob zresetowac ustawienia :D)
POLECAM!
P.S
Pytanie:
W instrukcji do LG KC550 jest napisane "OSTRZEZENIE: Nie należy kłaśćładowanego telefonu na materiałowych powierzchniach. Telefon nalezy ladowac w pomieszczeniu o dobrej wentylacji." O co w tym chodzi? jeśli poloze na łóżku i bede ladowal po czym przestane sie bawic pojde spac a telefon odloze na lozko nic sie nie stanie :(?

:)

#299027  autor: Chudy1523
 21 lis 2008, 23:35
chodzi tutaj o elektryzowanie się materiału,a o dobrze wentylowane pomieszczenie chodzi to,że powietrze w małych zamkniętych pomieszczeniach jonizuje sie pod wpływem telewizorów i tym podobnych urządzeń:D więc nie masz się co martwić:D chodzi tu tylko,żeby było zawarte w instrukcji,żeby później nie było niedomówień przy gwarancji czy coś:D

http://toppgear.cba.pl/Forum/

#307208  autor: drogba11
 31 gru 2008, 18:12
ja mam pytanie czy ten telefon ma latarke??? :shock:

[ Dodano: 2008-12-31, 18:14 ]
czy ten telefon ma latarke??? :smt004

#307281  autor: MARIO rlz
 01 sty 2009, 12:07
Nie ma latarki, aby włączyć "lampę błyskową" trzeba uruchomić ją z menu aparatu.

#309609  autor: benio77
 10 sty 2009, 19:06
Oczywiscie polecam ten telefon aleee...
1.Po tygodniu padł mi soft(moja wina);p oddalem na gwaranncje i po tygodniu mialem spowrotem
2. 2 tygodnie pootem padł ekranik nie wiem o co chodziło ale chyba tez moja wina trzymałem fona na Piecu(Od gitary) i czekam juz tydzien i 6 dni az znowu dostane go spowrotem ;] jak juz dostane odrazu kupuje kabel Tv-out!! :mrgreen:
A wiec telefonik polecam !!

#309685  autor: kowcio
 11 sty 2009, 00:14
benio77 pisze:2. 2 tygodnie pootem padł ekranik nie wiem o co chodziło ale chyba tez moja wina trzymałem fona na Piecu(Od gitary) i czekam juz tydzien i 6 dni az znowu dostane go spowrotem ;] jak juz dostane odrazu kupuje kabel Tv-out!! :mrgreen:
Jeśli wylał się Tobie wyświetlacz, to producent nie wymieni go Tobie w ramach gwarancji. Nie chcę Ciebie martwić, ale wolałem napisać, żebyś później nie był wielce rozczarowany. Chyba, że LG ma jakiś inny zapis w gwarancji, w co wątpię :P A koszt nowego wyświetlacza wcale nie jest taki mały ;)

#310040  autor: benio77
 12 sty 2009, 20:56
tylko ze na gwarancij mi juz go przyjeli.. :mrgreen: a ekranik nie byl zniszczony bo cos tam bylo widac tylko ze za mgła i czasami zamuał poprostu było ciemno ;/ ....

[ Dodano: 2009-01-12, 20:59 ]
czyli sie nie wyalał ;p jak by sie wylał to by wogule nie reagował :mrgreen:
a moj reagowal ;p tylko ze zamulał i było ciemno czasami było normalnie ale to wystarczył mały wstrzas i znowu ciemno ;p

[ Dodano: 2009-01-16, 14:19 ]
:P Mam juz telefonik spowrotem z wymienionym softem na nowszy ;]
I ZNOW MOGE SIE NIM CIESZYC :-D :-D