• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #299146  autor: korzenia
 22 lis 2008, 20:10
1. Czy istnieje player do mp3 podobny do KD player, bo doczytałam się, że KD nie obsługuje LG?
2. Można jakimś naprawdę cudownym sposobem zmienić motyw?
3. Czy można katalogować<czyt. tworzyć foldery/playlisty> w odtwarzaczu, bo to denerwujące mieć 200 piosenek i szukać każdej po kolei? Poza tym straszny śmietnik się robi.

#299198  autor: kowcio
 23 lis 2008, 09:56
korzenia pisze:2. Można jakimś naprawdę cudownym sposobem zmienić motyw?
Nie.
korzenia pisze:1. Czy istnieje player do mp3 podobny do KD player, bo doczytałam się, że KD nie obsługuje LG?
Raczej nie, pozostaje Ci ten wbudowany. Telefon nie ma systemu, więc sobie nic innego nie zainstalujesz na nim.

#299206  autor: korzenia
 23 lis 2008, 10:29
kowcio pisze:
korzenia pisze:2. Można jakimś naprawdę cudownym sposobem zmienić motyw?
Nie.
korzenia pisze:1. Czy istnieje player do mp3 podobny do KD player, bo doczytałam się, że KD nie obsługuje LG?
Raczej nie, pozostaje Ci ten wbudowany. Telefon nie ma systemu, więc sobie nic innego nie zainstalujesz na nim.
ech, no szkoda. zamiast motywu pocieszę się ładnym wyświetlaczem, na którym ładnie prezentują się tapety...

też szkoda.