• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #292134  autor: Spyder
 11 paź 2008, 15:37
Od paru dni mam ten tel i denerwuje mnie w nim jedna rzecz. Jak ktoś mi puszcza sygnał to nie słysze dźwięku, bo on najpierw jest cichy, a potem się zgłaśnia...czy można coś z tym zrobić?

#292138  autor: kowcio
 11 paź 2008, 15:43
Spyder pisze:czy można coś z tym zrobić?
Nie. Producent dba o Twój słuch, i to takie zabezpieczenie jest w nowych telefonach. Mnie także irytuje to w swoim telefonie, ale jakoś przyzwyczaiłem się do tego- jak ktoś coś chce, to albo dzwoni i swoje musi odczekać, albo ma problem.

#292139  autor: Spyder
 11 paź 2008, 15:46
dzięki za informacje

#292217  autor: adiq1033
 11 paź 2008, 21:53
Musisz mieć bardzo cichy dzwonek, Spyder. Ja nie mam z tym problemów. Ustawiłeś sobie maksymalny poziom głośności ? Gdzie trzymasz telefon ? Jeżeli w kieszeni od spodni, to może aktywujesz sobie wibracje ?

#292287  autor: wtd
 12 paź 2008, 11:18
adiq1033 pisze:Musisz mieć bardzo cichy dzwonek, Spyder. Ja nie mam z tym problemów. Ustawiłeś sobie maksymalny poziom głośności ? Gdzie trzymasz telefon ? Jeżeli w kieszeni od spodni, to może aktywujesz sobie wibracje ?
Nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie przez pierwszy jeden-dwa (nie sprawdzałem dokładnie) sygnały jest b.cichy dzwonek, dopiero późnirj wchodzi na normalną głośność.

#292480  autor: Spyder
 13 paź 2008, 12:42
wtd pisze:Nie wiem jak jest u ciebie ale u mnie przez pierwszy jeden-dwa (nie sprawdzałem dokładnie) sygnały jest b.cichy dzwonek, dopiero późnirj wchodzi na normalną głośność.
tak samo mam, a ustawioną mam piosenke mp3, która normalnie jest głośna