• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #286984  autor: PietreQ
 06 wrz 2008, 08:43
Jestem nowy na tym forum dlatego witam wszystkich :smt006
Ale wracając do tematu mam następujący problem:
ostatnio kopiowałem pliki na pamięć telefonu przez kabel usb i w pewnej chwili telefon się wyłączył.
Po uruchomieniu fona część opcji się nie włącza np. gdy wpisuję kod 2945#*# pojawia się "Engineering mode", a nie tak jak wcześniej menu serwisowe z możliwością resetu wszystkich ustawień. Prada nie reaguje również na niektóre opcje takie jak: "oszczędzanie energii", "tryb lotu", "połączenie USB", "czas globalny" :cry: . Jeśli ktoś wie co można zrobić bez wydawania kupy kasy na serwis to bardzo proszę o podzielenie się tą wiedzą.
Może jest jakiś kod który wykona całkowity reset telefonu i przywróci ustawienia fabryczne :?:

Z góry dziękuję za odpowiedź!

#287362  autor: m777k
 08 wrz 2008, 19:39
mam dokladnie ten sam problem, czy ktos wie jak sobie z tym poradzic?

#287496  autor: PietreQ
 09 wrz 2008, 18:29
A jak ustawić telefon na "Usługę danych" bez dostępu do menu "Połączenia USB" :?:
Albo czy można jakoś połączyć wyłączony telefon z komputerem tak żeby wgrać nowego softa :?:
Bardzo proszę o odpowiedź :cry: