• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #242061  autor: PitekpL
 26 gru 2007, 23:38
Witam,
Zainteresował mnie LG KS20 (nawet bardzo :mrgreen: ). O ile w Prada brakowało mi WiFi i systemu operacyjnego to tutaj wszystko jest. Ale czy "na żywo" wszystko wygląda tak kolorowo? Miał ktoś styczność z tym modelem? Jak prezentuje się ekran? Tel. jest wygodny w użytkowaniu? No i czy warto wydać na niego niemałą sumkę (na Allegro 1700zł) ? I jeszcze jedno pytanie, jak jest z simlockiem? W Polsce ten tel. jest dostępny tylko w Orange, a mnie interesuje Play/Plus. 8) Można coś na to poradzić, jak to wygląda ewentualnie cenowo?

Z góry dzięki za opinie!
Pozdrawiam

Przed napisaniem następnego tematu poczytaj tutaj.
Ostatnio zmieniony 27 gru 2007, 14:59 przez PitekpL, łącznie zmieniany 2 razy.

#242183  autor: dexter
 27 gru 2007, 14:47
chyba chodzilo Ci o KS20?

a jezeli o ten model chodzi to co ma nie wygladac wszystko jest na iwndowsie wiec nie powinno byc problemu :D a co konkretnie Ci chodzi?

#242673  autor: PitekpL
 29 gru 2007, 17:00
Przecież napisałem KS 20 :mrgreen:

Chodzi mi o opinie użytkowników. Czy lepiej/podobnie sprawuje się niż inne podobne smartfony (np. HTC Touch)?

#251407  autor: Vinndar
 15 lut 2008, 18:35
Ja zakupiłem ten model.
Ogólnie nie jest źle ale przeraża mnie jakoś zdjęc jakie wykonuje ten telefon:(
Mój poprzedni telefon to Samsung i600 i z kamera 1.3mp bez lamy i autofocusa robił wyraźnie lepsze zdjęcia:( Tutaj widac wyrazne jakies kropki czy piksele, nie wiem co to, a lampa to pogarsza jeszcze. Przy bardzo mocnym oświetleniu np na dworze w słońcu tego nie widac i jest znośnie, ale W pomieszczeniu i jeszcze przy trochę słabym oświetleniu to jest tragedia:(
Zastanawiam się czy może coś z moim aparatem jest nie tak?? czy poprostu te 2 mp to tak naprawdę dużo mniej tylko zwiększone programowo?:(
Jak ktoś ma ten telefon to prosił bym o opinie i najlepiej linki do zdjęc dla porównania.

pozdrawiam

#256812  autor: wzi13
 17 mar 2008, 22:44
odswiezam temat. Jestem zainteresowany tym telefon, moze mi ktos powiedziec cos wiecej o nim? plusy/minusy?
Nadaje sie do nawigowania z automapa? jaki odbiornik gps polecacie do tego zestawu?

#256870  autor: dexter
 18 mar 2008, 14:18
Na KS20 smiga automapa bez problemu wkoncu ten telefon ma Windowsa. Odbiornik to poszukaj czegos na allegro. Jezeli chodzi o sam telefon to nie ma z nim wiekszych problemow z dzwonieniem, internetem tez.

#256945  autor: wzi13
 18 mar 2008, 20:56
w dalszym ciagu nie ma mozliwosci sciagniecia simlocka?