• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #249339  autor: s0-Vicky
 04 lut 2008, 17:48
W jaki sposób można zmienić funkcję klawiszy funkcyjnych (domyślnie "Menu" i "Plus.pl"). Chodzi głowie o ten prawy ("Plus.pl") bo już w pierwszych minutach użytkowania telefonu zdążyłem zupełnie przypadkowo nałapać kilka niepotrzebnych kb. Gdzie jest jakaś "opcja" zmiany od tego. W instrukcji jest napisane tylko, że "każde menu i podmenu umożliwia przeglądanie i zmianę opcji konkretnej funkcji." - str. 33
http://img338.imageshack.us/img338/1052 ... 084do1.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/2361 ... 842xk2.jpg
Na powyższych zdjęciach jest LG KE970 Shine z "Kontaktami" pod prawym klawiszem funkcyjnym, czyli jest to możliwe.

Jak to jest z przeglądaniem zdjęć, obrazków na Shine. Obrazki wrzucone w rozdzielczościach 1600x1200 i inne, zmniejszone proporcjonalnie do tych wymiarów są "pikselowe". Nie da się tego oglądać, nic tylko jeden wielki "syf". Ale za to obrazki już nie proporcjonalne (inne rozdzielczości) dają się oglądać znakomicie. W czym tkwi błąd? Co jest nie tak? Przecież nie będę za każdym razem zniekształcał specjalnie obrazka!

Jak to jest z oglądaniem filmów? Można je oglądać na pełnym ekranie, najlepiej w poziomym trybie? Ja osobiście nie znalazłem takiej funkcji, ale może ktoś z Was do tego doszedł?

#251996  autor: pono
 18 lut 2008, 21:25
Dołączam sie do pierwszego pytania, GDZIE TO ZMIENIĆ !
Zadaję również 2 pytanie Gdzie zmienić funkcje Scrolla? proszę o szybką odpowiedz.

#252095  autor: oski
 19 lut 2008, 16:18
Klawisze funkcyjne zaprogramowal Ci operator na stalem i to jest przyczyna. Nic z tym nie zrobisz chyba ze zmienisz soft.
 #253044  autor: stz
 23 lut 2008, 20:28
[quote="s0-Vicky"]W jaki sposób można zmienić funkcję klawiszy funkcyjnych (domyślnie "Menu" i "Plus.pl"). Chodzi głowie o ten prawy ("Plus.pl") bo już w pierwszych minutach użytkowania telefonu zdążyłem zupełnie przypadkowo nałapać kilka niepotrzebnych kb.

Ja bym się mocno tymi kb nie przejmował, bowiem korzystanie z plus.pl w telefonie nic nie kosztuje, chyba, że ściągasz dzwonki i inne rzeczy.

#253207  autor: aniulka260
 24 lut 2008, 15:53
mam pytanie co do telefonu LG KG800.czy istnieje mozliwosc ustawiania zdjecia rozmowcy?chodzi mi o to ze chcialabym widziec zdjecie w czasie gdy ktos do mnie dzwoni .jest funkcja do ustawienia zdjecia w kontaktach lecz gdy na nia wchodze to pojawiaja sie strzalki w dwie strony. po wcisnieciu objetnie jakiej jest napisane "brak zdjec kontaktów" jesli ktos wie jak ustawic zdjecie to prosze o odpowiedz.
:?:

#253212  autor: MarCjaho
 24 lut 2008, 16:50
aniulka260, w polu "obrazek" przy dodawaniu kontaktów powinien być odnośnik "istniejący obraz" - kliknij w to. ;)