• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#250937  autor: ewela
 13 lut 2008, 08:41
To chyba jasne co można a czego nie można robić w tym telefonie , tylko dziwne jest to że już od nowości są takie problemy z oprogramowaniem i zdaża się to u większości urzytkowników tego modelu. A tym czasem idę odnieść telefon do serwisu może zrobią mi z nim porządek.
Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i rozczarowanych LG KE970

#252437  autor: michael205
 21 lut 2008, 12:58
sprobujcie uzyc jakiego playera w javie. u mnie nie dziala zaden tzn nie moge wejsc na pamiec (ani zew ani wew). moze ktoremus z was sie to powiedzie. Do muzyki polecam KD Player. Pozdrawiam

#252444  autor: Yearman
 21 lut 2008, 13:21
nie chce nikogo dolowac ale coraz bardziej ciesze sie ze nie wybralem tego modelu i pomyslec ze jeszcze niedawno zastanawialem sie czy nie wybrac tego konkretnego modelu.

#252571  autor: ewela
 21 lut 2008, 20:33
Wczoraj odebrałam telefon z naprawy , ( przypominam że telefon nowy ) w opisie naprawy jest zapisane - wymiana oprogramowania i kalibracja . Dzwonki już można zmieniać ale nadal jest problem z usb . Zadzwoniłam do serwisu LG i powiedziałam że nie idzie po podpięciu telefonu pod komputer nic zrobić to powiedzieli że muszę oddać telefon do serwisu. Telefon mam niby od trzech tygodni a już drugi raz słyszę że muszę dać go do naprawy , ciekawe ile razy jeszcze mi to powiedzą nim wszystko zacznie działać jak należy?!