• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #227686  autor: ashemar
 16 paź 2007, 23:02
Witam, niedawno szukałem możliwości zdjęcia simlocka. Facet powiedział że są obecnie 2 możliwości- przez soft vodafone (zmiana softu) albo przez specjalny kod który się kupuje od dystrubutora lg. Facet powiedział że w tym wypadku kosztuje to......uwaga 160 zł !!!!

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ściągał simlocka przy zmianie softu na vodafone. I kilka pytań:

Czy soft jest lepszy/gorszy?
Czy to prawda, że po zmianie softu występują problemy z niektórymi opcjami w telefonie?

No i ostatnie
Czy to się opłaca? (zmiana softu)

Pzdr
 #228016  autor: BarthezzLodz
 18 paź 2007, 18:54
ashemar pisze:Witam, niedawno szukałem możliwości zdjęcia simlocka. Facet powiedział że są obecnie 2 możliwości- przez soft vodafone (zmiana softu) albo przez specjalny kod który się kupuje od dystrubutora lg. Facet powiedział że w tym wypadku kosztuje to......uwaga 160 zł !!!!

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ściągał simlocka przy zmianie softu na vodafone. I kilka pytań:

Czy soft jest lepszy/gorszy?
Czy to prawda, że po zmianie softu występują problemy z niektórymi opcjami w telefonie?

No i ostatnie
Czy to się opłaca? (zmiana softu)

Pzdr
Musisz wiedzieć również, że przy zmianie softu na Vodafone, zmienia się numer IMEI. Co do problemów, to słyszałem, że owe występują przy wysyłaniu i konfiguracji SMSów

Uśmiechnij się! ;)

Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB