• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki LG oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #96953  autor: szczeka
 20 sie 2006, 20:16
LG sie rozrasta, coraz wiecej nowych, bardzo ciekawych telefonow :)

...

LG L600V

Obrazek LG Electronics - wkrótce będzie sprzedawał w sieci Vodafone terminal GSM900/DCS1800/PCS 1900/ WCDMA 2100 - L600V. Komórka ma bardzo lekką (67.5 g) "muszelkową" obudowę i zbudowana jest pod kątem miłośników muzyki.
Nowy aparat LG można bowiem wykorzystać jako wygodny, przenośny odtwarzacz plików MP3 - na obudowie umieszczono przyciski umożliwiające szybką i łatwą obsługę odtwarzacza bez otwierania obudowy. Pamięć telefonu łatwo rozszerzyć za pomocą zewnętrznej karty pamięci microSD (TransFlash). Synchronizacji danych możemy dokonywać poprzez łączność Bluetooth, a także port USB. L600V obsługuje MMS, EMS oraz dzwonki polifoniczne, pozwala na uruchamianie programów napisanych w języku Java. Telefon został wyposażony także w cyfrowy aparat fotograficzny umożliwiający nagrywanie filmów. Wśród dostępnych akcesoriów znajdują się także: kalkulator, budzik, przelicznik walut oraz dyktafon.

A to imo jescze efektowniejszy model LG:

Biała dama wśród LG

Obrazek

LG zaprezentował następcę modelu LF1200 - LF1300

Następca LF1200 został zaopatrzony w aparat o rozdzielczości 1.3MPx, odtwarzacz mp3, slot kart SD.

Telefon w obudowie typu slider o rozmiarach 98x48x16.9mm waży 100 gram.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2006, 18:43 przez szczeka, łącznie zmieniany 1 raz.

#97609  autor: uśmiechnięty
 23 sie 2006, 00:34
Znowu telefony muzyczne LG? :|
Ładny jest ten biała dama. ;)

#97634  autor: Rydels
 23 sie 2006, 09:02
Faktycznie, Biała Dama jest niczego sobie :wink:
Ale wyglada na troche duza...albo to tylko zludzenie wywyolane przez inna plaszczyzna telefonu i inna osoby trzymajacej ja :?:

http://www.mobile-review.com/index-en.shtml
http://www.gsmarena.com/

#97656  autor: patyk
 23 sie 2006, 10:37
Ja uważam że LG robi ostatnio coraz ciekawsze telefony, zwłaszcza te muzyczne :) L600V też wygląda bardzo fajnie

Idea - Łączy z ludźmi !

#98886  autor: Forest
 26 sie 2006, 16:39
Mi sie tez podoba L600V. Ma ladny wyglad i niezly wypasik :wink:

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#101493  autor: Pb
 02 wrz 2006, 13:18
ja tam nie jestem przekonany do lg bo sporo z nich to podrobki motoroli(np kg220).jedyny ciekawy lgik to moim zdaniem g7050 bo pomysl jest ciekawy ale i tak niejestem przekonany do tej marki mialem zreszta naped cd z lg i zepsol sie po pol roku-czytal 1 plyte na 15 >:(.a teraz mam cd-rw z samsunga i jestem zadowolony :D

#101575  autor: szczeka
 02 wrz 2006, 17:13
iaro pisze:ja tam nie jestem przekonany do lg bo sporo z nich to podrobki motoroli(np kg220).jedyny ciekawy lgik to moim zdaniem g7050 bo pomysl jest ciekawy ale i tak niejestem przekonany do tej marki mialem zreszta naped cd z lg i zepsol sie po pol roku-czytal 1 plyte na 15 >:(.a teraz mam cd-rw z samsunga i jestem zadowolony :D
Jakie podrobki? :O

jak sa dwa telefonu, dwoch roznych marek i sa do siebie podobne to znaczy, ze podrobki..

zastanow sie, co piszesz :)

telefony LG sa jedne z lepszych, tylko brakuje im jeszcze tej renomy, ktora ma Nokia, czy SE...

#101579  autor: Przemek
 02 wrz 2006, 17:23
iaro pisze:ja tam nie jestem przekonany do lg bo sporo z nich to podrobki motoroli(np kg220).jedyny ciekawy lgik to moim zdaniem g7050 bo pomysl jest ciekawy ale i tak niejestem przekonany do tej marki mialem zreszta naped cd z lg i zepsol sie po pol roku-czytal 1 plyte na 15 >:(.a teraz mam cd-rw z samsunga i jestem zadowolony :D
Heheh...ciekawe masz opinie na temat telefonów, lubię czytać Twoje posty, bo w końcu śmiech to zdrowie :wink: najbardziej ciekawią mnie jednak te podróbki Motoroli, może rozwiniesz temat? :roll:

#101814  autor: uśmiechnięty
 03 wrz 2006, 13:51
Ja tam lubię produkty LG. Bez wyjątku.
Telefony tej firmy moim zdaniem są bardzo udane, mają ciekawe funkcje, oryginalny wygląd, poza tym nie są tak banalne jak niektóre marki.
Ja na 1. miejscu traktuję nokie i samsungi, na 2. są lg i sony ericssony :).

#101823  autor: hettman
 03 wrz 2006, 14:07
a moj znajomek mial taki przypadek z lg kg 920,budzi sie rano i patrzy fon nie dziala,wlacza go i zaczynaja przychodzic smsy od znajomych o trsci "co ty k...a dzwonisz o 3-ciej w nocy a potem nie odbierasz jak oddzwaniam..." wiec on zdziwiony co jest szuka przyczyny,potem wpadlismy na pomysl zeby przesunac godzine na 2.59 a.m i bach tel.sie wylacza i zaczal dzwonic po ludziach z "wybieranych nr"(zadzwonil tez do mnie bo tez bylem w wybieranych) natomiast jak zmienilismy godzine na system 24-godzinny to nie dzwonil i bylo wszystko ok. co wy na takie innowacje LG. :-D