• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #878698  autor: piterekgda
 25 lip 2016, 00:19
Witam użytkowników forum, na wstępie dodam że jestem tu ,,świeżakiem" :o pomimo to przeczesałem tematy i nie znalazłem odpowiedzi, ba nawet na innych forach próżno szukać mimo iż temat błahy. Jestem jestem posiadaczem Samsunga S5 (nie brandowany kupiony w sklepie) przez ponad 2 lata zero problemów, aż do cholernej aktualizacji do Androida 6.0 (aktualizacja oficjalna, zresztą od niedawna dostępna), problem polega na tym że po owej aktualizacji telefon wariuje tzn. zacina się ekran, nie można zgrać absolutnie żadnej mp-trójki, menu zawiesza mi się praktycznie 8 razy na 10 po czym dopiero po paru sekundach się wczytuje, kontakty wczytują mi się ponad 10s !!! (żeby było śmieszniej wcale nie mam ich nie wiadomo ile bo 46 !!!) jedyny plus jest taki że praktycznie od razu paruje mi telefon z odbiornikiem bluetooth w samochodzie. Zaznaczę iż nie mam absolutnie żadnych innych aplikacji niż oficjalne które były w telefonie, zresztą połowę usunąłem lub wyłączyłem, nie mam nawet facebooka na nim. Generalnie smartfon służy mi do dzwonienia, odbioru maili i słuchania muzyki w samochodzie. Ktoś z was miał podobny problem albo jeszcze lepiej wie jak to naprawić ? Żeby było jeszcze śmieszniej to nie mogę nawet powrócić do poprzedniej wersji androida :oops: