• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #876355  autor: Szewster
 11 lip 2016, 12:34
Dzień Dobry!

Czy używał ktoś Samsunga Galaxy S5 Neo? Jak się sprawuje? Telefon głównie potrzebuje do przeglądania internetu, poczty i używaniu nawigacji. Obecnie mam LG L90, ale nawigacja w tym telefonie to porażka.
Zastanawiam się nad wzięciem tego telefonu, ale słyszałem opinie, że często trzeba go do naprawy wysyłać.

Z góry dziękuję za pomoc :)
 #876363  autor: krecik6667
 11 lip 2016, 13:13
Ja mam telefon od wrzesnia, wiec juz prawie rok. Telefon dziala bardzo fajnie, interet wlaczony 24h a bateria wytrzymuje na spokojnie do 2dni. Telefon czasem potrafi reagowac z opoznieniem. Szczegolnie kiedy wpisuje szybko haslo. wtedy moze zawiesiec sie na kilka sekund. musze go wtedy zablokwac i odblokowac wolniej. i dziala wtedy normalnie.
 #876364  autor: TurboDymoMan
 11 lip 2016, 13:13
Hej,
na forum ogólnie jest hejt na wszelkie wersje neo, lite itp....
Oczywiste jest I nikt nie ukrywa, że to odgrzewanye lekko kotlet czyli S5 I ciut słabszy.
Do wypasionych gier może nie dogania oryginalnej S5, ale poza tym sprawuje mi się syper.
Po aktualizacji do 6.0.1. śmiga pieknie, GPS działa super (nawigacja w aucie często po europie), czy też endomondo. Bateria trzyma lepiej niż w S5, nie masz zatyczki na port USB co jest na plus.
Jak nie masz 10 lat I nie hejtujesz na forach wszystkeigo co ma dopisek neo czy lite to będziesz z tegofonu zadowolony. Ma wszystko, wszystko działa, bug-ów brak z sofcie, dobry stosunek cena/jakość.
Minus to średni aparat. Spodziewałem się lepszegp. Poza tym ok.
 #877242  autor: Ilyushin
 14 lip 2016, 21:28
Co kto lubi, ale A5 (2016), to fajny aparat - świetnie wygląda, solidnie zrobiony, z dobrym wyświetlaczem i aparatem.

--------------------------------
Ambasador marki Samsung