• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #817499  autor: Kk2448
 16 sie 2015, 11:05
Witam,
Niedawno kupiłem s5 mini. Dosyć często odbookowanie ekranu trwa ok 7 sekund _po naciśnięciu przycisku home muszę poczekac az ekran nie bedzie czarny a 2 przyciski są podswietlone od razu. Próbowałem z patternem i bez, nie pomogło. Przywrócenie ustawień fabrycznych ani wyłączenie animacji czy s voice tez nic nie daje, problem pojawił sie też przy konfuguracji telefonu. Po odblokowaniu telefon się nie wiesza. Przez to odblokowanke odbieranie telefonów jest czasami niemozliwe. Zostaje serwis czy może ma ktos jakiś pomysł?
 #817507  autor: Niezgodna7
 16 sie 2015, 11:43
pogrzeb jeszcze w ,,security" co ma zezwolenia administracyjne.
*
Pogrzeb w uruchomionych aplikacjach - może coś trzeba zamknąć /odinstalować.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
 #817518  autor: Kk2448
 16 sie 2015, 13:05
Tylko android device manager mial uprawnienia admina które wylaczylem. Niepotrzebnych appek też nie ma, wszystko zabiłem. Telefon jest po przywroceniu ustawień fabrycznych.
Dalej to samo, po ok godzinie od zabloowania ekranu odblokowanie trwa kilka sekund. Obraz jest taki szarpany, jakby procek mial 100% użycia.