• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #728871  autor: muflones
 30 cze 2014, 18:17
Cześć!
Nie wiem czy to dobrze trafiłem. Ale mam problem z Połączeniem mojego Samsunga Galaxy Young GT-S6310. Kiedy podłączam telefon przez USB do komputera to słychać dźwięk jakby się coś podłączyło. w telefonie mi się ładuje i jest wszystko ok, po lewej stronie jest znaczek USB i mogę zmienić na aparat albo urządzenie multimedialne. Jak zmieniam z aparatu na urządzenie multimedialne to jest ten sam dźwięk a i tak nic się nie dzieje :evil: :evil: :evil: :cry: Proszę o pomoc :(

[ Dodano: 2014-06-30, 18:19 ]
Pogrzebałem jeszcze coś w komputerze i jak włączam w Menadżer urządzeń to jest mój GT-S6310 i pod tym trójkąt ostrzegawczy. jak to włączam to wyskakuje mi opis: 'To urządzenie nie pracuje poprawnie, ponieważ system Windows nie może załadować sterowników wymaganych dla tego urządzenia. (Kod 31)'

#749801  autor: morganstanley
 18 wrz 2014, 13:39
Czy przy tej ikonce błędu w Menadżerze nie ma jakiejś opcji typu: uaktualnij/pobierz sterowniki/rozwiązywanie problemu?
Jeżeli nie, to radzę poszukać na stronie producenta telefonu odpowiedniej zakładki ze sterownikami i pobrać najnowsze (odpowiednie instrukcje powinny też znaleźć się w instrukcji obsługi telefonu) :)