• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #695213  autor: samsungomaniak
 01 lut 2014, 13:55
Witam. W moim samsungu nie mogę otrzymywać wiadomości mms. Kiedy rzekomy mms dochodzi zamiast zdjęcia jest plik do pobrania. Gdy naduszę "Pobierz" zaczyna się pobieranie. Trwa to w nieskończoność. Cały czas ściąga i bez efektów.

Co mogę z tym zrobić?
 #695858  autor: jacek.kaminski89
 04 lut 2014, 14:13
samsungomaniak pisze:Witam. W moim samsungu nie mogę otrzymywać wiadomości mms. Kiedy rzekomy mms dochodzi zamiast zdjęcia jest plik do pobrania. Gdy naduszę "Pobierz" zaczyna się pobieranie. Trwa to w nieskończoność. Cały czas ściąga i bez efektów.

Co mogę z tym zrobić?
Na początek włącz internet, ale nie wifi tylko twój pakiet internetu od operatora - to jest podstawa do wysyłania i odbierania wiadomości typu MMS, jak to nie pomoże to widocznie masz złą konfiguracje mms, wpisz w google konfiguracja mms i swojego operatora i albo zrób to ręcznie - wpisz podane parametry, albo skorzystać z sms konfiguracyjnego. Większość, (jak nie wszyscy operatrzy) to oferują.

wieczorami troche bloguję o kruk windykacja opinie