• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #669131  autor: maxter
 20 paź 2013, 15:24
Witam,czy ma ktoś informacje gdzie można kupić to akcesorium,było zapowiadane,Samsung Polska nie wie kiedy bedzie dostępny w polsce,a podobno miał już być,w europie też cicho...
Proszę o informację..
Podobnie rzecz się ma z ciśnieniomierzem wymienionym jako akcesorium w aplikacji S Healtch Omron 708 BT ,też nie widać na rynku europejskim,co jest z tymi dodatkami sprzętowymi do S4?
Pozdrawiam

#669140  autor: darek638
 20 paź 2013, 15:59
304 zł, 10 sek szukania.

Nigdy więcej Play.

#669150  autor: maxter
 20 paź 2013, 16:23
Witam tak szybkość szukania jest ,lecz popatrz znaleziono,wykonałem wcześniej telefon do firmy i otrzymałem odpowiedź,że produkt niedostępny,należy zarezerwować go, zresztą na stronie produkt niedostępny,zarezerwuj to mi nic nie daje,podobnie na amazonie....http://www.alternate.pl/Samsung/Samsung ... t/1078567/? szukam gdzie go można zakupić oczywiście w polsce to nie możliwe,tak mi odpowiedział Samsung Polska...