• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #612799  autor: namruf15
 10 lut 2013, 14:06
Witam.

Borykam się z takim problemem - jakiś czas temu upadł mi telefon i niestety skutkiem tego felernego wypadku nie działają mi przyciski znajdujące się pod ekranem dotykowym oraz powtarzające się czasami zniekształcenie barw na samym ekranie (jakby zamieniały się w coś podobnego do sepii, lecz to się zdarza tylko czasami). Rozkręciłem telefon z nadzieją, że może to wina jakichś powypinanych tasiemek lub zniszczenia, które będę mógł sam wypatrzyć lecz niestety nie mam pojęcia o co może chodzić, przeczyściłem telefon i taśmy przepinając je raz jeszcze ale niestety nie pomogło. Proszę o radę czy możne z tym coś zrobić nie zanosząc telefonu do serwisu? Jeżeli będzie taka potrzeba mogę zamieścić zdjęcia wybranych komponentów lub części telefonu.

Pozdrawiam.

#613262  autor: orson_dzi
 12 lut 2013, 13:06
Jak taśmy siedzą jak powinny, to nic więcej w domu nie zrobisz bez wymiany części.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)