• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #556557  autor: agnieszka7733
 26 maja 2012, 00:57
Witam was, to mój pierwszy post tutaj. Mam nadzieje, że mi pomożecie.

Mam samsunga gt-c3750. Przełożyłam kartę pamięci i okazało się, że nie czyta jej w całości. Tu czytałam o problemie, że nie czyta całej. U mnie nie czyta kilku numerów telefonów w kontaktach, muzyki, która jest zapisana na karcie. Za waszymi radami sprawdziłam kartę w starym telefonie i okazało się, że w nim wszystko gra.

Dodam, że chciałam wgrać muzykę do telefonu samsunga i pojawił mi się komunikat - włóż kartę. Jestem trochę w szoku, bo miałam różne telefony i takich rzeczy nie było jeszcze.

------------

Teraz ponownie podłączyłam tel do komputera. Na tel pokazuje, że jest podłączony do komputera, ale w komputerze program new pc studio każe mi go podłączyć. Wzięłam pamieć na masową i tak samo ;/
Ostatnio zmieniony 02 lip 2012, 21:02 przez agnieszka7733, łącznie zmieniany 2 razy.

#556560  autor: orson_dzi
 26 maja 2012, 01:32
Odnośnie muzyki, to pewnie problem leży po stronie telefonu. Bardzo możliwe, że jak wiele Samsungów, nie widzi plików z nazwami dłuższymi niż 52 znaki.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#556564  autor: agnieszka7733
 26 maja 2012, 01:55
Nic z tego, choć zmniejszyłam nazwę pliku do kilku liter.

Niestety dziś się okazało, że telefon wcale nie czyta karty pamięci. Co zrobić?

/tel na gwarancji/

Chciałam wyczyścić pamięć karty, ale pokazuje mi, żeby ją włożyć (ustawienia-pamieć-karta pamięci <- i tu już nie mogę wejść, pojawia się komunikat: nie włożono karty pamięci) . Czyli wcale jej nie widzi. Mam starą kartę, z nokii i ta wciąż działa (wkładałam ponownie do nokii i w tym telefonie karta działa). Czy tu muszę dokupić inną ? Co robić?