• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #545609  autor: user_delete27
 05 kwie 2012, 20:40
Witam. Mam pytanie do forumowiczow. Czy może ktoś z was używa badz uzywal jednego z tych modeli ? Moje pytanie dotyczy przegladarki w tych telefonach, pomijam fakt ze wbudowana przegladarka to porazka, chodzi tutaj o opere mini, a konkretnie o szybkosc jej dzialania. Czy to normalne ze na tym telefonie strony takie jak telepolis otwieraja sie w okolicach 1 minuty ?? Mozna dostac bialej goraczki przez tak wolna przegladarke i chcialbym wiedziec czy to moje telefony sa jakies upośledzone pod tym wzgledem czy te modele ogolnie tak maja. Oczywiscie pomijam fakt ze telefony nie oblsluguja 3g, poniewaz porownalem szybkosc opery na nokii e51 z wylaczonym trybem 3g i okazuje sie o wiele szybsza. Pozdrawiam, i z gory dziekuje za pomoc.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2012, 21:30 przez user_delete27, łącznie zmieniany 1 raz.

#545918  autor: Spiite
 06 kwie 2012, 22:20
To raczej normalne,ja nieraz żeby net mi się uruchomił muszę wyłączyć i włączyć telefon.

#545950  autor: user_delete27
 07 kwie 2012, 08:55
Cholerne złomy, ale przynajmniej baterie maja dobra. Pozdrawiam i Wesołych Swiat :)