marcinb pisze:Co do punktu nr 1 - próbowałem wszelkich klawiszy - za każdym razem pojawia się tabliczka o blokadzie klawiatury.
Może jest jakiś wygaszacz ekranu który pokazuje podczas blokady klawiatury stan telefonu? (jak np. wygaszacz z zegarem elektr. w Nokii gdzie są też pokazywane nieodebrane połączenia i smsy.) Może jakaś łatka w oprogramowaniu?
Ni mo... Kurcze ja w S3310 nie narzekałem na to, bo jakoś tam było widać że jest nieodebrane połaczenie bądź nowa wiadomość SMS (tu jestem pewny, że jest ikonka nowej wiadomości na ekranie koło baterii).
marcinb pisze:2. Ustawiłem jako dźwięk sms dzwonek mp3. I co robi telefon jak otrzymam wiadomość - odgrywa mi ten dźwięk prawie cztery razy pod rząd zamiast raz!
Tak jak napisałem na SB, weź przerób ten dzwonek, żeby on był długi, tzn. na początku dzwonek, a później cisza...
Nie wiedziałem, że są takie kwiatki z tymi dzwonkami.
marcinb pisze:Oprócz tego w New PC Studio zacząłem robić notatki. Biorą się za wysłanie jej do telefonu. Ale nie. Ten model nie jest obsługiwany!
Czy programiści Samsunga testują granice użytkowników na irytacje?
Ja z tego nie korzystałem nigdy, tylko raz zainstalowąłem te PC Studio żeby połączyć się na komputerze z Internetem za pomocą S7350 Ultra Style, przez 2 dni dojść nie mogłem jak to mam zrobić :-/