• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #884908  autor: kate9999
 30 sie 2016, 13:12
Telefon Samsung Galaxy A5 2016 2-3 dni temu zaktualizował mi się do wersji Android 6.0.
Od tego czasu mam problem z pobranymi wcześniej (przed aktualizacją) motywami ze sklepu z motywami Samsung - przy każdym widnieje informacja, że "zawartość może być niedostępna na wyższej wersji oprogramowania systemowego" i owszem, da się motyw pobrać jednak nie działają po jego zastosowaniu prawidłowo powiadomienia dot. nadejścia wiadomości, nieodebranego połączenia itp. Przed aktualizacją nadejście wiadomości/połaczenie nieodebrane pokazywało mi się na pulpicie głównym w postaci czerwonej kropki i cyfrze odpowiadającej liczbie np. sms jaka jest nieprzeczytana. Teraz nadejście smsa lub połączenie niedobrane pokazuje się tylko w pasku zadań na górze pod postacią koperty. Czy da się coś z tym zrobić? nie podoba mi się motyw domyślny (a tylko na nim wszystko jest ok), natomiast na żadnym innym powiadomienia nie działają poprawnie...